Γαμήλια Κρουαζιέρα στην Καραϊβική

Μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική είναι για πολλούς ένα όνειρο ζωής. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι οι κρουαζιέρες στην Καραϊβική είναι οι πιο περιζήτητες κρουαζιέρες στο ευρύ κοινό και επίσης από το γεγονός ότι πολλά από τα καλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου κάνουν δρομολόγια στα μαργαριταρένια νησιά που στολίζουν την Καραϊβική. Κάθε χρόνο χιλιάδες νεόνυμφοι ξεκινάνε το ταξίδι τους σε μία νέα ζωή με μια απο τις πολυάριθμες κρουαζιέρες που προσφέρονται.

Μια τέτοια κρουαζιέρα είναι όμως και ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσει κανείς από κοντά τα διάφορα νησιά με το καθένα να έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό στον επισκέπτη. Και όλα αυτά με τις ανέσεις και την πολυτέλεια που παρέχουν αυτά τα πλωτά παλάτια.   

Οι συνδυασμοί νησιών και θερέτρων που προσφέρονται μπορεί να πει κανείς ότι είναι σχεδόν απεριόριστοι. Τα συχνότερα λιμάνια εκκίνησης για την Καραϊβική είναι το Μαιάμι, Φόρτ Λότερντειλ, Πόρτ Κανάβεραλ και Πουέρτο Ρίκο στις Η.Π.Α, η Λα Ρομάνα του Αγίου Δομίνικου και τα νησιά Μπαρμπάντος. Αυτές οι Κρουαζιέρες έχουν διάρκεια απο 4 έως και 29 νύχτες.

Ανάμεσα στα Μαργαριτάρια που επισκέπτονται αυτά τα πλοία είναι νησιά/θέρετρα μαγικά όπως τα νησιά Μπαρμπάντος, οι Μπαχάμες, ο Άγιος Δομίνικος, η Τζαμάικα, η Αρούμπα, το Κουρακάο (Curacao), η Αντίγκουα, η Γουαδελούπη (Guadeloupe), η Σάντα Λουτσία, η Γρενάδα, το Μπελίζ (Belize), το Μεξικό και το νησί της Ντομίνικα.
 
Αυτές οι κρουαζιέρες μπορούν και να συνδυαστούν με μία διαμονή στο τόπο αναχώρησης για να γνωρίσετε και στη στεριά την μαγεία που προσφέρουν αυτοί οι προορισμοί.
 
Σε συνεργασίες με όλες τις μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηροποιούνται στην περιοχή  και με πάνω από 25  χρόνια εμπειρίας στην περιοχή της Καραϊβικής το Paradies Travel είναι έτοιμο να σας ετοιμάσει το δικό σας ταξίδι στον παράδεισο της Καραϊβικής για το 2020...
 
Κλείστε το ταξίδι σας στην Καραϊβική εως και 8 μήνες πιο νωρίς και με όφελος  εως και 30 %.

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις προτάσεις μας λόγω όμως της πληθώρας συνδυασμών που προσφέρονται συνιστούμε να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για να βρούμε την πιο κατάλληλη ρότα για την δικιά σας κρουαζιέρα στα ζεστά νερά της Καραϊβικής.
 
Για να δείτε όλες τις κρουαζιέρες μας, πατήστε στο σύνδεσμο Κρουαζιέρες

Ενδεικτικές Κρουαζιέρες, τιμές και ημερομηνίες     

 Πουέρτο Ρίκο + Κρουαζιέρα 
Αεροπορικά, 2 νύχτες Σαν Χουάν (Πουέρτο Ρίκο) και 7 νύχτες Κρουαζιέρα στην Νότιο Καραϊβική (μ.α. Αρούμπα, Κουρασάο, Μαρτινίκη κτλπ.) σε εσωτερική καμπίνα από 1890 Ευρώ το άτομο (συμπεριλαμβανομένων των φόρων).

 Μαιάμι + Κρουαζιέρα  
Αεροπορικά, 2 διανυκτερεύσεις Μαιάμι και 7 νύχτες Κρουαζιέρα στην Καραϊβική  (μ.α. Πουέρτο Ρίκο, Μπαχάμες, St. Thomas) από 1860 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Αεροπορικά, 2 διανυκτερεύσεις στo Μαιάμι και 10 νύχτες Κρουαζιέρα στη Καραϊβική (μ.α. Μπαχάμες, Αντίγκουα, Σαντα Λουσία, St. Thomas) από 1940 Ευρώ.

 Ρίο ντε Τζανέιρο + Κρουαζιέρα 
Αεροπορικά, 2 διανυκτερεύσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο και 9 νύχτες Κρουαζιέρα στην Νότια Αμερική (Βραζιλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή) από 2250 Ευρώ το άτομο.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας Paradies Travel  2310-225576  / 2310 - 225501SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης