Ταξίδι στα Κανάρια νησιά, στη Λανθαρότε
, 150 χλμ. απο τις ακτές τις Αφρικής με κάτασπρα σπιτάκια, υπέροχα Κανάρια χωριά, φανταστικές παραλίες και την τυπική για την περιοχή πληθωρική κουζίνα των Καναρίων νήσων.

Με πρωτεύουσα το Arecife το νησί διαθέτει πολλά φυσικά πάρκα υπό προστασία και ανενεργά ηφαίστεια όπως και στα πιο πολλά νησιά των Καναρίων. Τα κύρια τουριστικά θέρετρα όπου θα βρει κανείς τις πιο καλές παραλίες του νησιού βρίσκονται στο Puerto del Carmen, στη Playa Blanca και στο Costa Teguise.

Η άγνωστη για πολλά χρόνια, των Καναρίων, έχει αποκτήσει την τελευταία εικοσαετία πολλούς λάτρεις κυρίως για την αγνότητα που κατάφερε να κρατήσει το νησί παρά τις όλο και αυξανόμενες αφίξεις τουριστών τα τελευταία χρόνια ,  φτάνοντας μέχρι και 5 εκατομύρια το χρόνο.
 
Η Λανθαρότε είναι προορισμός για όλο το χρόνο, με θερμοκρασίες από 18-25 βαθμούς ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα! Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν γιατί το νησί του Λανθαρότε προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες ακόμα και τους χειμερινούς μήνες!

Έχοντας συχνές αναχωρήσεις όλο το χρόνο, είμαστε έτοιμοι να σας ταξιδέψουμε για να απολαύσετε τις παραλίες της Λανθαρότε, αυτού του φανταστικού νησιού, όποτε εσείς το επιθυμείτε...
 

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες για ταξίδια στην Λανθαρότε   

 Λανθαρότε αεροπορικά, μεταφορές, ποιοτικά ξενοδοχεία, με ημιδιατροφή, 7 διανυκτερεύσεις από 920 ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Μαδρίτη + Λανθαρότε 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, ημιδιατροφή, 2 νύχτες Μαδρίτη + 5 νύχτες στη Λανθαρότε, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 850 ευρώ.

 Λανθαρότε αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία στη Πουέρτο ντελ Κάρμεν, ημιδιατροφή,  7 διανυκτερεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 890 ευρώ.

 Βαρκελώνη + Λανθαρότε 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, ημιδιατροφή, 2 διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη + 6 διανυκτερεύσεις στη Λανθαρότε, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 970 ευρώ. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Κλείστε τις διακοπές σας εώς και 7 μήνες νωρίτερα και κερδίστε εώς και 30%  για το 2020

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Paradies Travel 2310-225501 ή 2310-225576


 


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης