Ταξίδι Μέλιτος στην Ευρώπη

Κάντε το δικό σας μοναδικό ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη σε χώρες όπως η Ισπανία με την γοητευτική Μαγιόρκα, την μαγευτική Ίμπιζα, την ονειρική Βαρκελώνη, την πανέμορφη Γκράν Κανάρια, την καταπληκτική Τενερίφη, την ξεχωριστή Φουρτεβεντούρα και τη Λανθαρότε, στην Πορτογαλία, με τη Λισαβώνα, το Αλμπού Φέϊρα, το Αλγκάρβε και το το νησί των ερωτευμένων την Μαδέϊρα η επιλέξτε την ιστορική Ιταλία με πόλεις όπως η Ρώμη, η Φλωρεντία και η Βενετία και τα τουριστικά θέρετρα στη λίμνη Κόμο, το Ρίμινι, η Σαρδηνία, η Σικελία και το Κάπρι.
 
Αλλά και στη Κεντρική Ευρώπη όπως και στον Βορρά έχουμε μια μεγάλη επιλογή προορισμών όπως μεταξύ άλλων την αυτοκρατορική Βιέννη, την παραμυθένια Πράγα, την ιστορική Βουδαπέστη, το επιβλητικό Λονδίνο, την πόλη του έρωτα το Παρίσι, το κοσμοπολίτικο Βερολίνο και την πόλη των ποταμών το Άμστερνταμ.
 
Τα ταξίδια σας στις πόλεις και στα θέρετρα της Νότιας και Βόρειας Ευρώπης μπορείτε να τα συνδυάσετε και με μια Κρουαζιέρα με ένα απο τα πολλά πολυτελή Κρουαζιερόπλοια που επισκέπτονται τα λιμάνια της Ευρώπης και της Μεσογείου. 

Στο Paradies Travel πιστεύουμε ότι το ταξίδι του μέλιτος λόγω της φύσεως του δύσκολα συμπίπτει με τα τυποποιημένα ομαδικά πακέτα και οι προτάσεις μας που θα βρείτε εδώ είναι ατομικά ταξίδια στα μέτρα του κάθε ζευγαριού. Θα βρείτε όμως και τα ομαδικά ταξίδια μας στην σελίδα μας σε περίπτωση που επιθυμείτε ένα τέτοιο πρόγραμμα. 

Όποιος προορισμός και να είναι η επιλογή σας για το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας το Paradies Travel με την πολύχρονη εμπειρία του είναι έτοιμο να σας παρέχει την κατάλληλη συμβουλή και προσφορά για να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στις μαγευτικές παραλίες ή πόλεις της Ευρώπης.

Κλείστε το γαμήλιο σας ταξίδι στην Ευρώπη εώς και 8 μήνες πριν απο την ημερομηνία αναχώρησης σας με όφελος εώς και 30 % !!

Αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Μερικές ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες από τους προορισμούς μας για το 2020.

 

Μερικές ενδεικτικές προτάσεις, τιμές και ημερομηνίες για ταξίδια μέλιτος στην Ευρώπη     

 16.11 - 25.11.20  Κοπεγχάγη + Κρουαζιέρα
Αεροπορικά, 2 διανυκτερεύσεις στην Κοπεγχάγη σε ξενοδοχείο με πρωινό και Κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων στη Βόρεια Ευρώπη/Βαλτική με πλήρη διατροφή από 1080 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων. (σύνολο 9 διανυκτερεύσεις).
 
 02.12 - 12.12.20  Μαδρίτη + Γκράν Κανάρια 
Αεροπορικά, ξενοδοχείο με πρωινό, 3 διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη και 6 διανυκτερεύσεις στη Γκράν Κανάρια από 980 Ευρώ με όλους τους φόρους να συμπεριλαμβάνονται.
 
  05.01 - 15.01.21  Βαρκελώνη + Κρουαζιέρα 
Αεροπορικά, 2 διανυκτερεύσεις στην Βαρκελώνη και μια Κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων στην Μεσόγειο με πλήρη διατροφή από 980 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων. (σύνολο 9-10 διανυκτερεύσεις).
 
 06.02 - 11.02.21 Παρίσι αεροπορικά, ξενοδοχείο 3-4 αστέρων, 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό από 540 Ευρώ με όλους τους φόρους να συμπεριλαμβάνονται.
 
 14.03 - 19.03.21 Ρώμη αεροπορικά, ξενοδοχείο, πρωινό, 5 διανυκτερεύσεις, από 420 Ευρώ με όλους τους φόρους να συμπεριλαμβάνονται.
 
 19.05 - 29.05.21  Βαρκελώνη + Μαγιόρκα 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο, 4 διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη και 6 διανυκτερεύσεις στη Μαγιόρκα με ημιδιατροφή στην Παγκουέρα από 970 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας δίνοντας μας την ημερομηνία του γάμου σας.

Αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.  

Επικοινωνήστε μαζί μας.   Paradies Travel  2310-225501 ή 2310-225576
 
   
http://www.paradiestravel.gr/72E41D7F.el.aspx


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης