Ταξίδια Ευρώπη - Μεσόγειος -Βόρειος Αφρική

Οργανωμένα ταξίδια (ατομικά ή ομαδικά) και οργανωμένα πακέτα διακοπών στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης και της Βόρειας Αφρικής.

Ταξίδια στην Ισπανία και τα ζωντανά νησιά της όπως η Μαγιόρκα και η Τενερίφη, στην μοναδική Ιταλία, αλλά και στη Μαδέρα και τις Αζόρες, για όσους αναζητούν κάτι το ξεχωριστό. Επισκεφτείτε την Κύπρο με το ζεστό της κλίμα καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου και γνωρίστε τις ομορφιές της.

Τα νησιά της Μεσογείου όπως η Μάλτα, η Σαρδηνία, η Σικελία με τα γραφικά χωριά, τους φιλόξενους κατοίκους, τα γαλανά νερά και την τοπική κουλτούρα είναι απο τις πρώτες επιλογές των Ευρωπαίων για τις διακοπές τους στην Μεσόγειο.

Γνωρίστε τους πολιτισμούς της Βόρειας Αφρικής σε προορισμούς όπως η Αίγυπτος, το Μαρόκο και η Τυνησία με την πλούσια ιστορία και τα γαλάζια νερά τους που προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες.

Οργανωμένα ταξίδια και οργανωμένα πακέτα διακοπών για διάφορους προορισμούς με επιλεγμένα ξενοδοχεία. Εμπιστευτείτε την πολυετή εμπειρία του Paradies Travel και ζήστε τις πιο όμορφες διακοπές!

SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης