Tαξίδια σε Μπαρμπάντος / Μπαρμπέιντος

Το ανατολικότερο νησί της Καραϊβικής είναι ταυτόχρονα και ένα από τα πιο συναρπαστικά.

Λέγεται μεταξύ των ντόπιων ότι διαθέτει πάνω από 365 παραλίες μια για κάθε μέρα του χρόνου ! Με πάνω από 100 χλμ. καραϊβικών παραλιών αυτό δεν μας φαντάζει υπερβολή. Και όταν αντικρίσει κανείς κάποιες από τις πιο “κάρτ ποστάλ” παραλίες του νησιού όπως, μεταξύ άλλων το Batt Rock, το Paynes Bay, την Gibbs Beach, το Carlisle Bay, το Silversand Beach και το Rockley σίγουρα θα καταλάβει έναν από τους λόγους που κάνουν τα Μπαρμπάντος τόσο δημοφιλή στους επισκέπτες του.

Αλλά όπως τονίσαμε και πιο πάνω οι παραλίες του νησιού είναι μόνο ένας από τους λόγους για να επισκεφτεί κανείς αυτόν τον εκπληκτικό προορισμό. Η ζεστή φιλοξενία των ντόπιων, η έντονη, με το τυπικό καραϊβικό φλέρτ, νυχτερινή διασκέδαση, η φανταστική κρεόλικη κουζίνα, το Bridgetown με τα αποικιακά του κτίρια, η εντυπωσιακή τροπική ενδοχώρα όπου ξεχωρίζουν οι εκδρομές στο Animal Flower Cave που είναι γνωστό από τα πολλά τηλεοπτικά σποτ που γυρίστηκαν εκεί και στο Flower Forest όπου συναντάει κανείς όλη την φυσική ομορφιά που έχει να προσφέρει αυτό το νησί.  Ένα επιπλέον highlight του νησιού είναι η σπηλιά Harrisons Cave του St. Thomas όπου ένα τραίνο ταξιδεύει τους επισκέπτες μέσα της, προορισμός που δεν πρέπει να λησμονήσει κανείς.

Το Μπαρμπέιντος αποτελεί όμως και έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για καταδύσεις χάρη σε μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς υφάλους παγκοσμίως και τα πολλά, ακόμα και από την εποχή των πειρατών, ναυάγια γύρω από το νησί. Αλλά και πέρα από την κατάδυση το νησί αυτό το εκφράζουν και η ιππασία στις καραϊβικές παραλίες του νησιού, οι εξορμήσεις που μπορεί να κάνει κανείς μόνος του ή και με εκδρομές με καταμαράν αλλά και το ψάρεμα.

Με θερμοκρασίες που βρίσκονται όλο το χρόνο περίπου στους 30 βαθμούς κελσίου το νησί είναι πάντα έτοιμο να σας υποδεχτεί στην ζεστή αγκαλιά του.

Αν όμως δεν σας καλύπτουν όλα αυτά θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε και συνδυασμούς του Μπαρμπάντος με προορισμούς όπως την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη ή με το καταπληκτικό και με έντονο λατινικό στοιχείο Μαιάμι.

Επίσης μαζί με μια διαμονή στα νησιά Μπαρμπέιντος μπορούμε να συνδυάσουμε και μια Κρουαζιέρα στα υπόλοιπα νησιά της Νότιας Καραϊβικής όπως το St. Thomas , το St. Maarten, την Santa Lucia, το St. Kitts και το Πουέρτο Ρίκο.

Όπως μπορείτε να δείτε ελπίζουμε και από μόνοι σας ένα ταξίδι στο Μπαρμπάντος μπορεί να σας καλύψει, αν πάντα  επιθυμούσατε μια απόδραση στα ζεστά νερά της Καραϊβικής

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην προώθηση του Barbados και με συνεργασία με πάνω από 120 ξενοδοχεία στο νησί, το Paradies Travel είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει ώστε να ζήσετε το Μπαρμπάντος στις διακοπές σας για αυτό που πραγματικά είναι, ένας ονειρεμένος προορισμός. 

Ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες του γραφείου μας για ταξίδι στα Μπαρμπάντος/Μπαρμπέιντος

 17.11 - 24.11.20  Μπαρμπάντος | αεροπορικά, ξενοδοχείο 4 αστέρων, διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή από 1820 Ευρώ. Με πλήρη διατροφή 2010 Ευρώ το άτομο  συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 07.12 - 17.12.20  Μαιάμι + Μπαρμπέιντος 
4 διανυκτερεύσεις
 στο Μαιάμι και 6 διανυκτερεύσεις στο Μπαρμπέιντος, αεροπορικά, μεταφορές, από 2050 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 10.01 - 20.01.21  Μεξικό 5Ν + Μπαρμπάντος 5Ν 
Αεροπορικά, ξενοδοχείο 4 αστέρων, 10 διανυκτερεύσεις απο 2390 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 18.02 - 28.02.21  Νέα Υόρκη + Μπαρμπέιντος 
Αεροπορικά, μεταφορές, 4 διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη και 6 διανυκτερεύσεις στο Μπαρμπέιντος από 2070 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Paradies Travel 2310-225501/ 2310-225576

Δώστε μας τις ημερομηνίες σας για να σας δώσουμε τις προσφορές μας για τις διακοπές σας το 2020.

 

17.03 - 27.03.16  Μπαρμπάντος | αεροπορικά, ξενοδοχείο 4 αστέρων, 10 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή απο 1920 Ευρώ. Με πλήρη διατροφή 2090 Ευρώ το άτομο  συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 7 νύχτες στην Καραιβική απο Μπαρμπάντος
7 νύχτες στην Καραιβική απο Μπαρμπάντος
San Juan, St. Maarten, Santa Lucia, St. Kitts, Dominica, Barbados St. ThomasΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης