Όταν η μαγεία συναντά την πραγματικότητα

 

Με τα χρόνια έχουμε οργανώσει πολλα ταξίδια.
Μία από τις λίγες χώρες όμως που θα μπορούσαν να μπούνε στην κατηγορία έκπληξη, τουλάχιστον για εμάς, είναι σίγουρα η Κολομβία. 

Στην Κολομβία συναντάει κανείς όλες τις πτυχές που κάνουν 
την Λατινική Αμερική τόσο μοναδική.    

Την αποικιακή ιστορία στην Καρταχένα,
τη φρεσκάδα τών Άνδεων στην κοσμοπολίτικη Μπογκοτά,
τη Σάλσα στην "πρωτεύουσα" του χορού, στο Κάλι, την μοντέρνα ιστορία στην πιό δημοφιλή πoιά πόλη, στο ανανεωμένο Μεντεγίν, 
 τις απίστευτες παραλίες του Σάν Αντρές αλλά και
την ζούγκλα του Αμαζονίου.    

Ώρα να σας ρίξουμε στα βαθειά.

Πάμε Κολομβία !

 

Ταξίδια στην Κολομβία

 

Ξεκινώντας κάποιος ένα ταξίδι στην Κολομβία θα πρέπει να προετοιμαστεί να αλλάξει άποψη για πολλά πράγματα που αφορούν αυτή την χώρα. Πολλοί θυμούνται ακόμα το δύσκολο παρελθόν, αλλά η μεταμόρφωση της χώρας τα τελευταία 20 χρόνια είναι μοναδική για την Λατινική Αμερική.


Αυτό φαίνεται περισότερο από παντού στην πόλη του Μεντεγίν, γενέτειρα του Πάμπλο Εσκομπάρ η οποία έχει μεταμορφωθεί σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της ηπείρου και προσφέρει, κατα πολλούς, το καλύτερο κλίμα της Λατινικής Αμερικής πράγμα που της έχει δώσει την ονομασία 'πόλη της αιώνιας άνοιξης'. Ιδιαίτερα δημοφιλείς εδώ είναι η εκδρομές ακολουθώντας τα βήματα του Πάμπλο Εσκομπάρ αλλά και εξορμήσεις στα αποικιακά χωριά όπου παράγεται ο φημισμένος καφές της Κολομβίας στην Zona Cafetero. 

 

Μία σίγουρη στάση στο ταξίδι του καθενός στην Κολομβία θα πρέπει να είναι η Καρταχένα. Η πιό γνωστή τουριστικά πόλη της Κολομβίας έχει όλα αυτά που αναζητούμε εμείς πηγαίνοντας στην Νότια Αμερική, παραλίες Καραιβικής, την Zona Colonial που είναι μια από της πιό όμορφες αποικιακές ζώνες που έχουμε δει, και κατοίκους που είναι γνωστοί για τον χαλαρό τρόπο ζωής και την φιλοξενία τους. 

Ο επόμενη σταθμός μας θα πρέπει να είναι η πρωτέυουσα Μπογκοτά, με το φανταστικό παλιό ιστορικό κέντρο, τα μουσεία και την γνωστή νυχτερινή ζωή στην Zona Rosa και το Chapinero. Μιάς και μιλάμε όμως για διασκέδαση θα πρέπει να προτείνουμε μία επίσκεψη στην 3η μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας το τροπικό Κάλι την επίσημη πρωτεύουσα της Σάλσα με την γνωστή αποικιακή γειτονία του Σαν Αντόνιο.  

 

Δεν θα παραλέιψουμε να αναφέρουμε σίγουρα όμως και το μοναδικό νησί του Σαν Αντρές αλλά και τις ζούγκλες του Αμαζονίου της Κολομβίας οι οποίες καλύπτουν πάνω από το 60% της χώρας.   

 

Το ταξίδι στην Κολομβία μπορεί να συνδιαστεί βέβαια και με μία επίσκεψη στον Παναμά, το όμορφο Εκουαδόρ (Κίτο - Κουένκα - Γκουαγιακίλ - νησιά Ειρηνικού) αλλά και με το Περόυ και την Βραζιλία.  

 

Για εμάς 

 

 

 

 

 

 

 

Η πρωτευουσα

 

Η ομορφη πόλη

 

Η πιο φημισμένη 

 

Η παραλία 

 

______________ 5 Λόγοι να πάτε Κολομβία με εμάς  ______________

 35+ χρόνια εμπειρίας   Τοπικοί ξεναγοί     Value for money     Προσαρμοσμένα προγράματα    Ευέλικτες ημερομηνίες 

 

_______________ 5 REASONS TO TOUR COLOMBIA WITH US  ______________

 15+ years of experience    Local Guides     Unbeatable Value     Flexibility    Small Group Travel 


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης