Κρουαζιέρες Καλοκαίρι του 2020

Και αυτό το καλοκαίρι οι Κρουαζιέρες αναμένονται να είναι από τα πιό "hot" τουριστικά προιόντα. Αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους όπως, μεταξύ άλλων, το ότι κανείς δεν μπορεί να επισκεφθεί τόσους διαφορετικούς προορισμούς σε ένα ταξίδι όπως σε μία Κρουαζιέρα αλλά και επειδή το επίπεδο υπηρεσιών και ανέσεων που μπορούν να παρέχουν αυτά τα πλωτά "παλάτια" συναγωνίζεται σε πολλά με τα καλύτερα και πιο γνωστά Ξενοδοχεία. Αλλά και η δυνατότητα που μας δίνεται να διαμείνουμε και κάποιες νύχτες στα λιμάνια εκκίνησης όπως για παράδειγμα στην εκπληκτική Βαρκελώνη, στο ζωντανό Μαιάμι ή στο εξωτικό Πουέρτο Ρίκο είναι σίγουρα ένας λόγος παραπάνω να επιλέξετε και εσείς μια κρουαζιέρα για το καλοκαίρι του 2020.

Άρα λοιπόν, γιατί να μη σας στείλουμε κι εμείς αυτό το καλοκαίρι να επισκεφθείτε με μια Κρουαζιέρα τα πιο εκπληκτικά λιμάνια/πόλεις του κόσμου αλλά και τις πιο ονειρεμένες παραλίες της υφηλίου.


Αν θέλετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τις Κρουαζιέρες και τς πόλεις/λιμάνια (ρότες) που επισκέπτονται πατήστε στο σύνδεσμο Κρουαζιέρες


Κλείστε εώς και 8 μήνες πιο νωρίς το ταξίδι σας με την Κρουαζιέρα της επιλογής σας και κερδίστε εώς και 30 %.


Ενδεικτικές ημερομηνίες και προτάσεις για το καλοκαίρι του 2020 με Κρουαζιέρα

 01.07 - 10.07.20  Βανκούβερ + Κρουαζιέρα στην Αλάσκα | αεροπορικά, 2 νύχτες στο Βανκούβερ ( ή Σιάτλ ) + 7 νύχτες στην Αλάσκα από 1720 Ευρώ το ατομο. 

 13.07 - 21.07.20  Κοπεγχάγη + Κρουαζιερα στην Βαλτική
| αεροπορικά, 1 διανυκτέρευση στην Κοπεγχάγη + 7 νύχτες Κρουαζιέρα στην Βαλτική ( π.χ. Αγία Πετρούπολη, Στοκχόλμη, Τάλιν, Ελσίνκι ) από 1140 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβάνονται οι φόροι.

 05.08 - 14.08.20  Μαιάμι + Κρουαζιέρα στην Καραιβική | αεροπορικά, 2 νύχτες στο Μαιάμι + 7 νύχτες Κρουαζιέρα στην Καραιβική από 1870 Ευρώ το άτομο
συμπεριλαμβανομένων των φόρων. ( οι αναχωρήσεις γίνονται και από Πουέρτο Ρίκο )

 13.09 - 22.09.20 Βαρκελώνη + Κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο | αεροπορικά, 2 νύχτες Βαρκελώνη + 7 νύχτες Κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο ( π.χ Ρώμη, Μασσαλία, Σικελία, Μάλτα, Τύνιδα, Νίκαια ) από 970 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Κλείστε έως και 8 μήνες πιο νωρίς την εκδρομή σας και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές μας.

Αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήσετε μαζί μας.  Paradies Travel 2310-225501 ή 2310-225576 

 Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης