Νησιά του Βορείου Αιγαίου


Αν επιθυμείτε οι διακοπές σας να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, τα διαμάντια του Βορειοανατολικού Αιγαίου σας περιμένουν να τα γνωρίσετε! Η άγνωστη Λήμνος, η γοητευτική Λέσβος, η υπέροχη Σάμος, η αρχοντική  Χίος. Η ποικιλία που προσφέρουν τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου γοητεύει τον επισκέπτη που μπορεί να απολαύσει τις διακοπές του όχι μόνο στα δημοφιλή θέρετρα αλλά και σε πιο απομονωμένα σημεία που εξασφαλίζουν ιδιαίτερη ηρεμία.

Λήμνος, ένας γαλήνιος προορισμός για ταξιδιώτες που εκτιμούν την γοητεία της παράδοσης, την αυθεντική φιλοξενία, τα μοναδικά θαύματα της φύσης, τις όμορφες και ήρεμες παραλίες, καθώς και τα εντυπωσιακά μνημεία. Ιδανικό για όσους αναζητούν ησυχία και αναζωογόνηση.

Στη Σάμο πάλι, κυριαρχεί το πράσινο και το γαλάζιο, καθώς το νησί είναι γεμάτο ατελείωτες δασικές εκτάσεις με πεύκα και μαγευτικές παραλίες. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις ακτές τις Τουρκίας και τα οθωμανικά στοιχεία αναμειγνύονται αρμονικά με τα ελληνικά αλλά και τα αρχαία μηνμεία, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα τις εξερευνήσεις σας στα χωριά της ενδοχώρας και όχι μόνο.

Η Χίος, το νησί της μαστίχας, είναι ένας γαλήνιος προορισμός διακοπών με άγρια ομορφιά και ζεστούς ανθρώπους. Καταπράσινα πευκοδάση, πολυάριθμες παραλίες με βότσαλο και άμμο κατά μήκος των ακτών, Βυζαντινά μνημεία και φυσικά ηρεμία, καθιστούν τη Χίο ιδανικό προορισμό για διακοπές χαλάρωσης.

Η Λέσβος ή Μυτιλήνη, το νησί της λυρικής ποιήτριας Σαπφούς, είναι ένα πανέμορφο νησί με πολύ πράσινο και παρθένες ακρογιαλιές, που δίνει μια πραγματική γεύση από Ελλάδα. Πρόκειται για ένα νησί που δεν έχει υποκύψει στο μαζικό τουρισμό και δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να χαλαρώσουν, ν’ απολαύσουν τις υπέροχες γεύσεις και να εξερευνήσουν τα παραδοσιακά χωριά. 

 


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης