Μεξικό Ταξίδια

Τα χρώματα της Ζωής.   

6000 χλμ. κατάλευκης παραλίας, πόλεις και τουριστικά θέρετρα που έχουν αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την ποιότητα της διασκέδασης που προσφέρουν, φιλόξενοι και ζεστοί ντόπιοι που ζούνε σε μία χώρα με 310 ηλιόλουστες ημέρες τον χρόνο. Παγκοσμίου φήμης ιστορικά μνημεία τα οποία μετράνε 3000 χρόνια ύπαρξης. Και να μην ξεχάσουμε μερικά από τα καλύτερα Ξενοδοχεία στον κόσμο που προσφέρουν All inclusive πακέτα και ποιοτικές υπηρεσίες.

Οι γνώστες μόνο και μόνο με αυτά τα στοιχεία θα είχαν καταλάβει οτι μιλάμε για μια από τις πιο συναρπαστικές χώρες τις Λατινικής Αμερικής. Το Μεξικό !!!   

"Αναζητώντας τον χαμένο πολιτισμό των Μάγια" 


Με πόλεις όπως το Mexico City και η Τιχουάνα, τουριστικά θέρετρα όπως το δημοφιλές Κανκούν και το κοσμοπολίτικο Ακαπούλκο, παραλίες με νότα καραιβικής όπως η Πλάια Ντελ Κάρμεν και η Πλάγια Μάγια και ιστορικά μνημεία που χαρακτηρίστηκαν από την UNESCO ως μνημεία παγκοσμίας κληρονομιάς όπως οι αρxαίες πόλεις των Μάγιας, το παγκοσμίου φήμης Chitzen Itza, το Uxmal και το Tulum ή οι 7 Πυραμίδες των Μάγιας το γνωστό Teotihuacan, δεν φαντάζει παράξενο το ότι το Μεξικό είναι παγκοσμίως ο 6ος δημοφιλέστερος προορισμός στον κόσμο.

"Αν υπήρχε τίτλος για την Ριβιέρα Μάγια θα ήταν:
Όταν η παραλία συναντάει τον πολιτισμό"

Ένα από τα πιο ενδιαφέρον μέρη πού έχει να προσφέρει το Μεξικό είναι η Ριβιέρα Μάγια και κυρίως η περιοχή της Πλάγια ντέλ Κάρμεν.

Η Πλάγια έχει μια από τις καλύτερες παραλίες της Λατινικής Αμερικής, ένα χωριό με τα τυπικά πολύχρωμα Μεξικάνικα μαγαζάκια αλλά προσφέρει και λόγο της θέσης της πρόσβαση στα πιό πολλά αρχαιλογικά ευρήματα του χαμένου πολιτισμού των Μάγια, όπως τα ανάκτωρα του Τουλούμ και τις πυραμίδες του Chitzen Itza.    

Είναι πραγματικά λίγα τα μέρη που προσφέρουν έναν τέτοιο συνδιασμό μεταξύ ξεκούρασης, διασκέαδασης και δυνατότητας για πολιτιστικές εκδρομές.   
 

Ποιός διαλέγει το Μεξικό ? 

Ας το ξεκινήσουμε λίγο διαφορετικά...

Το Μεξικό για παράδειγμα δεν το επιλέγει κάποιος ο οποίος θέλει να πάει μόνο για να ξεκούραση και χαλαρώση.  Όχι, δεν είναι ότι δεν μπορεί κανείς να καθίσει όλη την ημέρα σε μία από τις πραγματικά φανταστικές παραλίες και να απολαμβάνει την ζωή του με το all inclusive των Ξενοδοχειών με Caipirinhas και Mojitos. Με τόσες πιθανές δραστηριότητες και εκδρομές πιστεύουμε όμως ότι θα ήταν μία αμαρτία. 

Το ταξίδι στο Μεξικό είναι ιδανικό για τον επισκέπτη που τα θέλει όλα.  

Είναι για τον ταξιδιώτη που θέλει να συνδιάσει την ξεκούραση με την δράση δηλ. εκδρομές.    

Ονειρεμένες λευκές παραλίες, ανεπανάληπτες λάτιν βραδιές πολυτελείς υπηρεσίες ξενοδοχείων όμως προ πάντων μια ποικιλία από εκδρομές για να θαυμάσει κανείς τις φυσικές και κυρίως πολιτιστικές ομορφιές μιας από τις πιό συναρπαστικές χώρες της Υφηλίου.

Και όταν όλα τελειώσουν και έρθει η ώρα της επιστροφής θα είστε έτοιμοι να φωνάξετε και εσείς το αγαπημένο σλόγκαν των Μεξικανών.

Viva Mexico !  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Paradies Travel έχοντας εμπειρία 25 χρόνων στην διοργάνωση ταξιδιών στο μαγευτικό Μεξικό μπορεί να σας προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι στην χώρα των Μάγιας στις εγγυημένα καλύτερες τιμές τις αγοράς. 

Μπορείτε να κλείστε τα ταξίδια σας στο Μεξικό σας εώς και 7 μήνες πιο νωρίς για το 2020.

Μερικές ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες του γραφείου μας για ταξίδια στο Μεξικό  

 09.11 - 19.11.20  Μαιάμι + Κανκούν 
3 διανυκτερεύσεις
 στο Μαιάμι + 7 διανυκτερεύσεις στο Κανκούν, αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 10 συνολικά διανυκτερεύσεις, από 2050 Ευρώ το άτομο.

 06.12 - 18.12.20  Ριβιέρα Μάγια + Πούντα Κάνα (Άγιος Δομίνικος) ή Κούβα 
Αεροπορικά, μεταφορές, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, 6 Ν (Μεξικό) + 6 Ν (Άγιος Δομίνικος) συνολικά 12 διανυκτερεύσεις, πλήρης διατροφή (Αll Ιnclusive) από 2480 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 12.01 - 22.01.21  Νέα Υόρκη + Πλάια ντελ Κάρμεν
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 4 διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη + 6 νύχτες στη Πλάια ντελ Κάρμεν  (Αll Ιnclusive), με όλους τους φόρους στην τιμή, από 2080 Ευρώ το άτομο. ( συνολικά 10 διανυκτερεύσεις )

 10.02 - 20.02.21  Μεξικό 5Ν + Καρταχένα - Κολομβίας 5Ν (ή Εκουαδόρ - Κουένκα)
Aεροπορικά, μεταφορές, επιλεγμένα ξενοδοχεία, 10 διανυκτερεύσεις, πλήρη διατροφή, δίκλινο από 2390 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 14.03 - 21.03.21  Πλάϊα ντελ Κάρμεν 
Aεροπορικά, μεταφορά, επιλεγμένα ξενοδοχεία, πλήρης διατροφή (Αll Ιnclusive), 7 διανυκτερεύσεις, με όλους τους φόρους στην τιμή, από 1430 Ευρώ το άτομο.

 02.05 - 12.05.21  Μέξικο Σίτι (3Ν) + Πλάϊα ντελ Κάρμεν (7Ν) (πιθ. συνδιασμού και με Παλένκε / Οαχάκα)
Αεροπορικά, μεταφορές, επιλεγμένα ξενοδοχεία, πλήρη διατροφή, 3 νύχτες Μέξικο Σίτυ + 7 διανυκτερεύσεις στην Πλάια ντέλ Κάρμεν, με όλους τους φόρους από 1980 Ευρώ το άτομο.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Αν ενδιαφέρεστε για ομαδικό ταξίδι, πατήστε στο σύνδεσμο ομαδικά ταξίδια Μεξικό

Κάντε κράτηση για τις διακοπές σας εώς και 7 μήνες νωρίτερα, με όφελος έως και 30%.

Αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα. Paradies Travel 2310-225501  2310-225576 

__________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


Μεξικό 9ημ. Χρώμα και Μυστήριο
Μεξικό 9ημ. Χρώμα και Μυστήριο
Αναχωρήσεις από Αθήνα
Ιστορικό Μεξικό - Κανκούν, 14 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Ιστορικό Μεξικό - Κανκούν, 14 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηSunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης