Κρουαζιέρες στην Καραϊβική

Κρουαζιέρα στην Καραϊβική

Μια Κρουαζιέρα στην Καραϊβική είναι για πολλούς όνειρο ζωής. Αυτό αποδεικνύεται από το πόσο περιζήτητες είναι στο ευρύ κοινό οι κρουαζιέρες στην Καραϊβική αλλά και από το γεγονός ότι πολλά από τα καλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου κάνουν τα δρομολόγια τους στα μαργαριταρένια νησιά της Καραϊβικής.


Μια τέτοια Κρουαζιέρα όμως είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσει κανείς από κοντά τα διάφορα νησιά, καθένα εκ των οποίων έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Φυσικά όλα αυτά με τις ανέσεις και την πολυτέλεια που προσφέρουν αυτά τα πλωτά παλάτια. 

Οι συνδυασμοί νησιών και θέρετρων που προσφέρονται μπορεί να πει κανείς ότι είναι σχεδόν απεριόριστοι. Τα συχνότερα λιμάνια εκκίνησης για την Καραϊβική είναι το Μαιάμι, το Φόρτ Λότερντειλ, το Πόρτ Κανάβεραλ και το Πουέρτο Ρίκο στις Η.Π.Α, η Λα Ρομάνα στον Αγίο Δομίνικο και τα νησιά Μπαρμπάντος. Αυτές οι κρουαζιέρες έχουν διάρκεια από 4 εως και 29 νύχτες.

Ανάμεσα στα μαργαριτάρια που επισκέπτονται αυτά τα πλοία είναι τα νησιά/θέρετρα  όπως τα μαγευτικά Μπαρμπάντος, οι Μπαχάμες, ο Αγιος Δομίνικος, η Τζαμάικα, η Αρούμπα, το Κουρακάο (Curacao), η Αντίγκουα, η Γουαδελούπη (Guadeloupe), η Σάντα Λουτσία, η Γρενάδα, το Μπελίζ (Belize), το Μεξικό και τα μοναδικά Turks and Caicos.

Αυτές οι κρουαζιέρες μπορούν να συνδυαστούν και με διαμονή στον τόπο αναχώρησης για να γνωρίσετε και στη στεριά την μαγεία που προσφέρουν αυτοί οι προορισμοί.

Σε συνεργασία με όλες τις μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή  και με 25 χρόνια εμπειρίας στην περιοχή της Καραιβικής το Paradies Travel είναι έτοιμο να οργανώσει το δικό σας ταξίδι στον παράδεισο της Καραϊβικής.

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις προτάσεις μας αλλά λόγω της πληθώρας συνδυασμών που προσφέρονται συνιστούμε να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για να βρούμε την καταλληλότερη διαδρομή για την δικιά σας κρουαζιέρα στα ζεστά νερά της Καραιβικής.

Ονειρεμένες κρουαζιέρες για το 2020. Συνδυάστε την κρουαζιέρα σας με διαμονή από oποιοδήποτε λιμάνι εκκίνησης.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κλείστε εώς και 7 μήνες νωρίτερα  κερδίζοντας εώς και 30 %.

Αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας !  Paradies Travel   2310-225501 ή 2310-225576SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης