Ταξίδι στην Ίμπιζα
, το νεανικό νησί, ιδανικός προορισμός για νέους σε ηλικία και καρδιά έχει την φήμη οτι μαζί με κάποιες απο τις πιο συναρπαστικές παραλίες της Ευρώπης διαθέτει και απο τις πιο καυτές νυχτερινές ζωές όλης της Υφηλίου με κύριες πόλεις το Σαν Αντόνιο και σε 20 χιλιόμετα απόσταση την πόλη της 'Ιμπιζα. Ιδανικό νησί συνάντησης νέων, με κάποια απο τα πιο γνωστά Night Club τις Ευρώπης  που αποτελούν πόλο έλξης διασημοτήτων απο όλο τον κόσμο.


Αλλά το νησί έχει και άλλες οχι τόσο γνωστές πτυχές οι οποίες το κάνουν δημοφιλές σε ζευγάρια και οικογένειες όπως και σε άτομα του διεθνούς Τζετ σετ. Οι πασίγνωστες ψαροταβέρενες της, οι ρυθμοί Φλαμέγκο που αναμειγνύονται με τις αραβικές ρίζες του νησιού, το μαγευτικό λιμάνι του Σαν Αντόνιο όπως και οι όμορφες ακρογιαλιές της είναι οι λόγοι για την δημιουργία του διεθνές φαινομένου της Ίμπιζα. Ες Κάνα, Ίμπιζα, Πλάϊα ντεν Μπόζα είναι κάποια απο τα πιο δημοφιλή θέρετρα του νησιού.

Γνωρίζοντας το νησί για πάνω απο 25 χρόνια και διαθέτοντας πάνω άπο 100 Ξενοδοχεία προς επιλογή είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε το δικό σας καλοκαιρινό "καταφύγιο" στην κοσμοπολίτικη Ίμπιζα.

 

Ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες για ταξίδια στην Ίμπιζα

 15.11 – 21.11.20 Ίμπιζα, Ες Κάνα | 6 διανυκτερεύσεις ,πρωινό ,αεροπορικά, μεταφορές, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 820 ευρώ το άτομο.

 04.12 - 11.12.20 Μαδρίτη + Ίμπιζα
Ες Κάνα, 2 διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη και 5 νύχτες στην Ίμπιζα, αεροπορικά, μεταφορές, Ξενοδοχείο με πρωινό, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 910 ευρώ το άτομο.

 20.03 - 29.03.21  Βαρκελώνη + Ίμπιζα  
2 διανυκτερεύσεις  
στη Βαρκελώνη και 7 διανυκτερεύσεις στην Ίμπιζα ξενοδοχείο αεροπορικά, μεταφορές, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 990 Ευρώ το άτομο.

 08.05 - 18.05.21  Αεροπορικά, μεταφορές, 10 διανυκτερεύσεις, με ημιδιατροφή, στο Σαν Αντόνιο, από 880 ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Κλείστε το ταξίδι σας εώς και 7 μήνες πιο νωρίς κερδίζοντας έως και 30%

Επικοινωνήστε μαζί μας.   Paradies Travel 2310-225576 ή 2310-225501

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης