Πρωτού αναφέρουμε εναλλακτικούς προορισμούς του Μαυρίκιου, θα ήταν καλό να δούμε τι ιδιαίτερο ψάχνουμε όταν βλέπουμε τον συγκεκριμένο προορισμό.

Αυτό που έχουν κοινό τα συγκεκριμένα εξωτικά καταφύγια, είναι όχι μόνο οι εκπληκτικές παραλίες, αλλά και η επιλογή διάφορων ιδιαίτερων δραστηριοτήτων, όπως εξορμήσεις στην εξωτική φύση ή εκδρομές για να ανακαλύψουμε την κουλτούρα του κάθε προορισμού.

"Το Μεξικό συνδυάζει την παραλία της Riviera Maya
με εκδρομές κουλτούρας για να ανακαλύψετε τον πολιτισμό των Μάγιας"

Αυτό το συνδυασμό παραλίας και δραστηριοτώτων τον βρίσκουμε πέρα από τον Μαυρίκιο, σε προορισμούς όπως το Μεξικό, το οποίο συνδυάζει την παραλία της Riviera Maya σε ξενοδοχεία με all inclusive (πλήρης διατροφή και ποτά), με διαδραστικές εξερευνητικες εκδρομές για να ανακαλύψουμε την κουλτούρα των Mayas, τα ανάκτωρα του Τουλούμ ή στην Πυραμίδα του Chitzen Itza.  

"Η Ταυλάνδη είναι εδώ και δεκαετίες ο ιδανικός συνδυασμός θέρετρου
και ασιατικής κουλτούρας με στοιχεία εξωτικής κουζίνας"

Ένας τέτοιος συνδυασμός θα μπορούσε να είναι και η Ταυλάνδη, με τα δημοφιλή θέρετρα του Πούκετ, του Κό Σαμούι και του Κράμπι, τα οποία προσφέρουν πολλές δραστηριότητες και είναι πάντα μια πολλή καλή λύση εξωτικού ταξιδιού σε ένα σχετικά χαμηλό budget.

" Γνωρίστε την πιό δημοφιλή παραλία του δυτικού ημισφαιρίου και το νησί με την πιο ωραία φύση στην Καραιβική, τον Άγιο Δομίνικο"

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε, φυσικά, τον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος συνδυάζει τις παγκοσμίου φήμης παραλίες της Πούντα Κάνα με μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Καραιβικής (All inclusive) και την ομολογουμένως πιό οργιώδη φύση των νησιών της ΚαραΪβικής. Στο αγαπημένο νησί του Χριστόφορου Κολόμβου, οι εκδρομές στη φύση πρέπει να ανήκουν στο πρόγραμμα του κάθε επισκέπτη.


Τί συνδυασμοί υπάρχουν;

Να τονίσουμε ότι οι προαναφερόμενοι προορισμοί μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες πόλεις / θέρετρα. 

Αναλυτικότερα, μπορούμε να συνδυάσουμε τη Μπανγκόκ με οποιοδήποτε θέρετρο της Ταυλάνδης ή, στην περίπτωση του Μεξικού, ή του Άγιου Δομίνικου, μπορούμε να κάνουμε συνδυασμό με τη Νέα Υόρκη ή το Μαιάμι!

 SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης