Ταξίδια στην Ελλάδα για τις ημέρες του Πάσχα. Αεροπορικά για όλη την Ελλάδα και τα νησιά της καθώς και μεγάλη επιλογή ξενοδοχείων. Για όσους επιθυμούν να παραμείνουν εντός συνόρων και να χαρούν τις ομορφιές της ελληνικής φύσης, υπάρχουν πολλοί προορισμοί και προτάσεις για τις καλύτερες πασχαλινές διακοπές,

Περάστε τις άγιες μέρες στην Κρήτη, με τα πολλά παραδοσιακά της έθιμα και δοκιμάστε τη φημισμένη σε όλο τον κόσμο κρητική κουζίνα. Ποιοτικά ξενοδοχεία, επιλεγμένα προτάσεις με τη φροντίδα του Paradies Travel για να ζήσετε κι εσείς την κρητική φιλοξενία. Γνωρίσετε μια διαφορετική πτυχή ενός προορισμού που έχει να προσφέρει εμπειρίες στον επισκέπτη όχι μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως την προτιμούν τόσα χρόνια επισκέπτες από όλη την Ευρώπη.

Επισκεφτείτε το νησί της Σαντορίνης και ζήστε την εμπειρία της άγριας ομορφιάς του, το μυστήριο που εκπέμπει αλλά και τα κυκλαδίτικα πασχαλινά έθιμα, όπως οι στολισμένες με λουλούδια αυλές σε κάθε σοκάκι. Μια άλλη πρόταση είναι και η Ρόδος, το νησί των ιπποτών με τη Μεσαιωνική Παλιά Πόλη και τις πολλές φυσικές ομορφιές.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την καταπράσινη Κέρκυρα με τα διάσημα έθιμα της που αποτελεί αγαπημένο πασχαλινό προορισμό. Περιηγηθείτε στα καντούνια της και πάρτε μια γεύση από την γιορτινή της ατμόσφαιρα. Τα πολλά της έθιμα όπως διάσημο σπάσιμο των κανατιών στα καντούνια, οι διάφορες ορχήστρες που γυρνούν στην πόλη παίζοντας κατανυκτικές μελωδίες, και φυσικά η υπέροχη κουζίνα της, σας προσκαλούν να περάσετε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα στο πιο ζωντανό νησί των Επτανήσων.


 Τα Ομαδικά πακέτα διακοπών θα αναρτηθούν περίπου 6 εβδομάδες πρίν απο τις γιορτές του Πάσχα.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αεροπορικά εισιτήρια, επιλογή ξενοδοχείων και ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε προσιτές τιμές για ποικίλους προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρου για όσες διανυκτερεύσεις επιθυμείτε.

Ποιοτικά ξενοδοχεία, επιλεγμένα με προσοχή από το Paradies Travel με την 25ετή εμπειρία και γνώση των ελληνικών νησιών!

Κλείστε εώς και 6 μήνες πρίν το ταξίδι σας για το Πάσχα και πάρτε τις καλύτερες προσφορές!

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας  2310-225576 / 2310-225501 Paradies Travel

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης