Τυνησία ταξίδια και πακέτα διακοπών

Ταξιδέψτε στην Τυνησία, ανάμεσα στα γαλανά νερά της Μεσογείου και στους χρυσαφένιους αμμόλοφους της Σαχάρα

Κατά το ταξίδι μας στην Τυνησία θα συναντήσουμε στον βορρά τη Χαμαμέτ, με αμμώδεις παραλίες και σύγχρονα εξοπλισμένα ξενοδοχεία, κατάλληλα για ξεκούραση και χαλάρωση στα τιρκουάζ νερά της Μεσογείου. To γραφικό παραλιακό χωριό Sidi Bou Said, μάγεψε καλλιτέχνες όπως ο Paul Klee, με τα χαρακτηριστικά γαλάζια και λευκά παραδοσιακά σπίτια του. Από το σταυροδρόμι της Τύνιδας μπορούμε να επισκεφτούμε τις παραλίες της Αρχαίας Καρχηδόνας όπως η Λα Μάρσα και η Γκαμπάθ.

Η Τζέρμπα, το «νησί των Λωτοφάγων»  προσφέρει επίσης εκπληκτικές αμμώδεις παραλίες, πολυτελή ξενοδοχεία και μικρά γραφικά χωριουδάκια που περιμένουν τον επισκέπτη να περιπλανηθεί στα στενά τους και να τα εξερευνήσει. Η Σους, μια μεσαιωνική πόλη με ιστορικά μνημεία αλλά και νυχτερινή ζωή, πανέμορφες παραλίες, είναι κατάλληλη για ξεκούραση, διασκέδαση και περιήγηση στα σουκ για παζάρια μέχρι τελικής πτώσεως!

Τα αμμώδη κάστρα ksour, οι οάσεις της Ντουζ και της Τοζέρ, τα βερβερίνικα χωριά της Ματμάτα και η αλμυρή λίμνη Chott El-Jerid, είναι μερικές ακόμη από τις ομορφιές που έχει να προσφέρει η συναρπαστική αυτή χώρα, η Τυνησία!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310- 225501 / 2310 – 225576 Paradies Travel

 

Το Paradies Travel διαθέτει εμπειρία 25 χρόνων στην διοργάνωση ταξιδίων στη μαγευτική Τυνησία και συνεργάζεται με πάνω από 70 ξενοδοχεία για την καλύτερη διαμονή σας...

 

Αν ενδιαφέρεστε για ομαδικό ταξίδι, παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο ομαδικό ταξίδι Τυνησία. 

      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης