Πάσχα στις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης, το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, την Βουδαπέστη, την Ρώμη, την Βαρκελώνη, την Μαδρίτη και το Λονδίνο....

Αν προτιμάτε κάτι πιο κοντινό προτείνουμε να επισκεφτείτε δημοφιλείς Ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Παρίσι για μια βόλτα στην παραμυθένια Eurodisney, να γνωρίσετε το ιστορικό και σύγχρονο ταυτόχρονα Βερολίνο τη Λισσαβώνα που θα έχει ντυθεί στα ανοιξιάτικα χρώματα της ή την κοσμοπολίτικη Μαδρίτη με τον ιστορικό χαρακτήρα και τα μεγάλα πάρκα.

Η Ιταλία επίσης κρύβει στην αγκαλιά της πολλές όμορφες προτάσεις για το Πάσχα όπως η αιώνια Ρώμη, με το επιβλητικό Βατικανό, η αναγεννησιακή Φλωρεντία διάσημη για τα χιλιάδες έργα τέχνης που φιλοξενούνται στα μουσεία της, ή η πάντα επίκαιρη Βενετία για τους απανταχού ρομαντικούς και μη.

Μια άλλη δημοφιλής πασχαλινή πρόταση είναι η Βαρκελώνη η οποία ενδείκνυται και σε συνδυασμό με κάποια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο ώστε να επισκεφτείτε με ένα ταξίδι μερικές από τις σημαντικότερες πόλεις και λιμάνια της Μεσογείου. Το Άμστερνταμ πάλι, δημοφιλής προορισμός για νέους και όχι μόνο, προσελκύει το ενδιαφέρον όσων θέλουν να δουν τα 150 κανάλια και να περπατήσουν στις πολυάριθμες γέφυρες του ποταμού Amstel.

Αεροπορικά, ξενοδοχεία, διαφόρων κατηγοριών, για όσες μέρες εσείς θελήσετε για τις διακοπές του Πάσχα 2020. 

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για ατομικά ταξίδια μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας εώς και 6 μήνες νωρίτερα για να εξασφαλίσετε τις καλύτερες τιμές.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κλείστε το ατομικό ταξίδι σας εώς και 6 μήνες νωρίτερα και κερδίστε εώς και 30%.

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας Paradies Travel  2310-225501 / 2310-225576  
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης