Ταξίδια στις Μπαχάμες 

Με πάνω από 1400 παραλίες, απο τις οποίες κάποιες συγκαταλέγονται στις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Καραιβικής, που "φιλοξενούνται" σε 700 εξωτικά νησιά, με ξενοδοχεία που συγκαταλέγονται στα καλύτερα της Υφηλίου και μια τεράστια επιλογή εκδρομών και δραστηριοτήτων όπως καταδύσεις (που ενδείκνυνται ακόμα και για αρχάριους) στα πιο ήσυχα νερά της Καραϊβικής και το κολύμπι με ελεύθερα δελφίνια οι Μπαχάμες δικαίως ανήκουν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Καραϊβικής.      

Τα νησιά ανακαλύφθηκαν αρχικά απο τον Χριστόφορο Κολόμβο και μετά απο πολλά χρόνια αγγλικής κυριαρχίας αυτονομήθηκαν αλλά πάντα μπορεί να διακρίνει κανείς και την επιρροή που είχαν τα πρώην αφεντικά των νήσων Μπαχάμας στα αποικιακά σπίτια που στολίζουν ακόμη το Νασσάου και το Φρίπορτ άλλα και στην επίσημη γλώσσα η οποία είναι τα αγγλικά.

Παρόλες αυτές τις επιρροές και τους πολυάριθμους από όλον τον κόσμο επισκέπτες, οι ινδιάνικης και αφρικανικής καταγωγής ντόπιοι έχουν διατηρήσει την τυπική καραϊβική φιλοξενία και χαλαρότητα που χαρακτηρίζει τα νησιά των Μπαχάμας.

Ακόμα και υπερπολυτελή Ξενοδοχεία όπως τα παγκοσμίου φήμης Atlantis Towers δεν μπορέσαν να αλλοιώσουν την αυθεντικότητα τών ιθαγενών άλλα ούτε των ίδιων των νησιών. Έχοντας σαν βάση τα πιο δημοφιλή νησιά όπως το Paradise Island ή το New Providence μπορεί κανείς με οργανωμένες ή ατομικές εξορμήσεις, να ανακαλύψει και τα υπόλοιπα νησιά των Outer Islands τα οποία έχει αφήσει ανέγγιχτα το πέρασμα του χρόνου.

Τα ταξίδια στις Μπαχάμες μπορούν να συνδυαστούν με τις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ) και συγκεκριμένα με τις πόλεις του Μαιάμι, την Νέα Υόρκη και το Ορλάντο.

Συχνές αναχωρήσεις για 7,10, 14 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό, ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Κερδίστε έως και 30% για το ταξίδι σας στις Μπαχάμες με έγκαιρη κράτηση για το 2020.


Ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες για ταξίδια στις Μπαχάμες

 08.11 - 19.11.20  Νέα Υόρκη + Μπαχάμες  Αεροπορικά, 11 διανυκτερεύσεις, (Νεα Υόρκη, διαμονή 5 νυχτών, και διαμονή 6 διανυκτερεύσεων στις Μπαχάμες) με πρωινό από 2130 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 10.12 - 20.12.20  Μαιάμι + Μπαχάμες  
Αεροπορικά, ξενοδοχεία, Μαιάμι διαμονή 4 νυχτών και Μπαχάμες 6 διανυκτερεύσεις, από 2050 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 06.01 - 14.01.21  Κούβα + Μπαχάμες 
Αεροπορικά, ξενοδοχεία, 4 διανυκτερεύσεις στην Αβάνα και 4 νύχτες στις Μπαχάμες από 2240 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 09.02 - 20.02.21  Μπαχάμες + Νέα Υόρκη + Μέξικό (ή Κούβα/ Άγιος Δομίνικος)    
Διαμονή, Νέα Υόρκη 4 διανυκτερεύσεις σε συνδυασμό με 4 διανυκτερεύσεις στο Μεξικό και 3 νύχτες στις Μπαχάμες, από 2430 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 13.03 - 20.03.21  Μπαχάμες | αεροπορικά, 7 διανυκτερεύσεις, σε ποιοτικά ξενοδοχεία, από 1890 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στα εξωτικά ταξίδια είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε το δικό σας ταξίδι στις ανεπανάληπτες Μπαχάμες.

Aναχωρήσεις  από Αθήνα, Θεσσαλονίκη
και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας!!!   Paradies Travel  2310-225501  / 2310-225576Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης