Ταξίδι στην Τενερίφη:
Η Τενερίφη είναι ένας προορισμός για όλο το Χρόνο και μοναδικό καταφύγιο για τους λάτρεις του ήλιου και των παραλιών ακόμα και στην περίοδο των Χριστουγέννων! Το μεγαλύτερο νησί των Καναρίων νήσων, τα οποία ανήκουν γεωγραφικά στην Αφρικανική Ήπειρο, είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις. Από την μία έχουμε τον καταπράσινο βορρά με κάποια με τα βασικά θέρετρα να είναι η Σάντα  Κρούζ ντε Τενερίφε και το Πουέρτο ντε λα Κρούζ και από την άλλη το ξερό και αφρικανικό κλίμα στο νότιο τμήμα του νησιού με κύρια θέρετρα τo Πλάια ντε λας Αμέρικας και το Λος Κριστιάνος.   


Αυτoί  οι αντίθετοι κόσμοι μαζί με τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες που επικρατούν ολόκληρο το χρόνο και τα ποιοτικά Ξενοδοχεία κάνουν αυτό το νησί τόσο μοναδικό. Ιδιαίτερα αγαπητή στους Ευρωπαίους που αναζητούν τον ήλιο στην καρδιά του χειμώνα, με θερμοκρασίες 25-30 βαθμούς όλο το χρόνο, η Τενερίφη δίκαια αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές τους!

Το άριστα οργανωμένο νησί, με ντόπιες γεύσεις εμφανώς επηρεασμένες από την Ισπανική και Αφρικανική κουζίνα, σίγουρα θα σας αφήσει μοναδικές εντυπώσεις.

Ιδανικός προορισμός για όλες τις ηλικίες με διάφορα θεματικά πάρκα και δυνατότητα θαλάσσιων σπορ θα σας γοητεύσει και θα σας φιλοξενήσει εκτός από την καλοκαιρινή περίοδο και το χειμώνα, με καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

Η ομάδα μας έχει άριστες γνώσεις για το νησί της Τενερίφης και έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο πακέτο για την απόδραση σας.

 
Ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες για ταξίδια στην Τενερίφη

 17.11- 25.11.20  Βαρκελώνη + Τενερίφη  Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο 3 διανυκτερεύσεις και 5 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή, 990 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.   

 08.12 - 16.12.20  Βαλένθια + Τενερίφη 
2 νύχτες
 στη Βαλένθια και 6 διανυκτερεύσεις στο Πλάϊα ντε Λας Αμέρικας,  με πρωινό/ημιδιατροφή, από 980 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 23.03 - 30.03.21   Πλάια ντε Λας Αμέρικας | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο 4 αστέρων, Λος Κριστιάνος, 7 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή, από 910 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

 03.05 - 13.05.21 Μαδρίτη + Τενερίφη 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο 4 διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη και 6 διανυκτερεύσεις στο Λος Κριστιάνος με ημιδιατροφή, 1170 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.  

  09.06- 15.06.21  Πλάια ντε Λας Αμέρικας | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο 4 αστέρων, Λός Κριστιάνος, 6 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή, από 960 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικοί και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

 
Κλείστε έως και 7 μήνες πιο νωρίς το ταξίδι σας και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές μας.

Αναχωρήσεις για το 2020
 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Επικοινωνήστε μαζί μας. Paradies Travel  2310-225501 ή 2310-225576Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης