Ομαδικά Ταξίδια στην Κεντρική & Νότια Αμερική.
Γνωρίστε τον "Νέο Κόσμο" όπως είχε ονομαστεί αρχικά από τους πρώτους εξερευνητές τον 15ο αιώνα. Η Λατινική Αμερική αποτελεί ένα μωσαικό πολιτισμών μιας και απαρτίζεται από ανθρώπους διαφόρων φυλών με κυρίαρχες γλώσσες τα Ισπανικά και τα Πορτογαλικά.

Εκεί θα συναντήσουμε πόλεις - ορόσημα όπως το κοσμοπολίτικο Ρίο ντε Τζανέιρο, το πολύβουο Μέξικο Σίτι , το Μπουένος Άιρες με το φλογερό ταμπεραμέντο του αλλά και η  νοσταλγική Αβάνα. Για όσους βέβαια αναζητούν την χαλάρωση σε κατάλευκες αμμουδιές και το κολύμπι σε κρυστάλλινα τυρκουάζ νερά, παραλιακά θέρετρα όπως η Φορταλέζα, η Πλάγια ντελ Κάρμεν, ή το Κανκούν ή το Βαραντέρο στην Κούβα, τότε βρίσκονται στην κατάλληλη ήπειρο! Μπορούμε ωστόσο να δώσουμε στο ταξίδι μας είτε μια πινελιά κουλτούρας με παγκόσμιας εμβέλειας μνημεία όπως η πυραμίδα Tσίτσεν Ίτζα ή το Uxmal,  είτε μια νότα φυσικής ομορφιάς με τους Καταρράκτες Ιγκουασού.  

Ιστορικά μνημεία χαμένων πολιτισμών συναντώνται με μερικές από τις καλύτερες παραλιακές γραμμές του κόσμου. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα από εικόνες, αρώματα και εμπειρίες μπου σας περιμένουν να τις ζήσετε με ένα οργανωμένο ταξίδι στη Λατινική Αμερική


Αναχωρήσεις για το 2020 
από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

 
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης