Ταξίδι στην Πάρο

Στο τρίτο και μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων υπαρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για να ανακαλύψει κανείς. Η Πάρος κτισμένη με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με τις γραφικές παραλίες, την γαλάζια θάλασσα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, συγκαταλέγεται στις πρώτες προτιμήσεις των ελλήνων επισκεπτών και όχι μόνο.

Η πρωτεύουσα του νησιού Παροικιά και η Νάουσα με το λιμάνι της, ανήκουν στα πιο όμορφα μέρη των Κυκλάδων.

Η Νάουσα με το γραφικό λιμάνι της, είναι το ιδανικό μέρος για ανάπαυση και ευχαρίστηση αφού συνδυάζει όμορφες παραλίες, νυχτερινή ζωή και την ησυχία του φυσικού περιβάλλοντος.

Η πρωτεύουσα της Πάρου Παροικιά είναι ένα μέρος με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που υπόσχεται στους επισκέπτες τη μαγεία της απόλυτης ηρεμίας, της νυχτερινής διασκέδασης και της φιλοξενείας των κατοίκων της. 

Ταξίδια στην Πάρο αεροπορικώς ή με πλοίο, γραφική, ευχάριστη, φιλόξενη, ρομαντική...Ταξιδέψτε στην Πάρο και απολαύστε πανέμορφες παραλίες και ζεστή φιλοξενία.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας.  Paradies Travel 2310-225501 /2310-225576

 

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης