Εδώ θα βρείτε τις τελευταίες Last Minute προσφορές (ταξίδια τελευταίας στιγμής) του Paradies Travel για την Ευρώπη.

Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε να κλείσετε έγκαιρα το ταξίδι σας έως και 7 μήνες νωρίτερα με όφελος έως 30% πατήστε στο σύνδεσμο Ευρώπη

Κάντε μια αυθόρμητη απόδραση στις Ευρωπαϊκές πόλεις με μια Last Minute προσφορά! Γνωρίστε την πλούσια ιστορία των Ευρωπαϊκών πόλεων, τα μεγάλα τους πάρκα και την έντονη νυχτερινή ζωή κάποιων από αυτών όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο, η Βαρκελώνη ή η Λισσαβώνα.  Ένα διάλειμμα από τον Ευρωπαϊκό χειμώνα θα μπορούσαν να μας προσφέρουν τα Κανάρια νησιά όπως η Τενερίφη και η Φουερτεβεντούρα, θερμοκρασίες από 26-30 βαθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οργανωτές ταξιδιών στην Ευρώπη το Paradies Travel σας προσφέρει την δυνατότητα να εξερευνήσετε τις τελευταίες Last Minute προσφορές που διατίθενται στην Ευρώπη.

Εξαιτίας όμως των διαρκών αλλαγών στις προσφορές σας συνιστούμε να διερευνήσετε τις προσφορές της σελίδας μας και να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τυχόν νέες έκτακτες αναχωρήσεις. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας Paradies Travel 2310-225501 / 2310- 225576SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης