Ταυλάνδη ταξίδια και πακέτα διακοπών

Ταξίδι Ταυλάνδη
: η γή των αντιθέσεων και του ζεστού χαμόγελου! Ξεχωριστή, με τη γεμάτη αντιθέσεις Μπανγκόκ και με εικόνες βγαλμένες από τα πιο όμορφα όνειρά σας, εντυπωσιάζει από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε κοντά της.

Στο κέντρο της Ταυλάνδης βρίσκουμε την Πατάγια, η οποία φημίζεται για τα κέντρα διασκέδασης και τα πολυάριθμα μαγαζιά κατάλληλα για shopping. Ο Βορράς με το Τσιανγκ Μάϊ  και το Τσιανγκ Ράϊ είναι ένα κράμα από διαφορετικούς πολιτισμούς. Ο νότος γεμάτος από ζούγκλες, βουνά και πεδιάδες, και φυσικά από ηλιόλουστες παραλίες με χρυσή αμμουδιά όπως μπορεί να συναντήσει κανείς στο φανταστικό Πουκέτ και στο παραδεισένιο Κραμπί, και νησιά ασύλληπτης φυσικής ομορφιάς, όπως το Κο Σαμούϊ και τα νησιά Κo Πι Πι.

Κάτω από το βλέμμα του Βούδα, θα ζήσετε μαγευτικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς και σίγουρα μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σας!!!
 
 
  Με πάνω απο 25 χρόνια εμπειρία στα ταξίδια στην Ταυλάνδη και σε συνεργασία με πάνω από 200 ξενοδοχεία είναι εγγυημένο ότι θα βρούμε τον προσωπικό σας Παράδεισο στην χώρα του χαμoγέλου!            
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης