Πουέρτο Πλάτα : Ταξίδια και πακέτα διακοπών

Εξωτικό ταξίδι στην Πουέρτο Πλάτα. Το όνομα της ιστορικής πόλης, με τα Βικτωριανά κτίρια, το έδωσε ο ίδιος ο Χριστόφορος Κολόμβος. Βρίσκεται στο Βόρειο τμήμα του νησιού με τις απέραντες καραιβικές παραλίες, τις Πλάια Ντοράντα και Κόστα Ντοράντα με διάφορες πόλεις και χωριά σε κοντινή απόσταση ώστε να ζήσει κανείς απο κοντά την καθημερινότητα και την ζεστή φιλοξενία των ντόπιων.

Τα πολυτελή ξενοδοχεία στην Κόστα Ντοράντα, Πλάια Ντοράντα και στις Καμπαρέτε/Σοσούα είναι ιδανικός προορισμός για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την παραθέριση τους σε εξωτικές παραλίες τις Καραιβικής με τη δυνατότητα, μέσα από 30 και πλέον εκδρομές, να εξερευνήσουν το αγαπημένο νησί του Χριστόφορου Κολόμβου αλλά και να έχουν εύκολη πρόσβαση σε χωριά και τοπικές αγορές για διασκέδαση και γνωριμία με τους πάντα χαμογελαστούς ντόπιους. Επισκεφτείτε τα εργοστάσια όπου παρασκευάζεται το φημισμένο ρούμι Μπρουγάλ και τα παγκοσμίας φήμης πούρα Κοχίμπα (Cohiba).

Πακέτα διακοπών στο Κάμπαρετ. Ένας φανταστικός προορισμός, γνωστή και ως Γκόα της Καραιβικής η οποία συνδυάζει πολυτελή ξενοδοχεία με κάτασπρες αμμουδιές και άμεση πρόσβαση στην νυχτερινή ζωή τα μαγαζιά και τα καφέ της Καμπαρέτε..

Σόσουα, ένα χωριό με έντονο νυχτερινό παλμό χάρη στα πολλά εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα, που την κάνουν μοναδική στην Καραιβική και της έχουν δώσει τη φήμη της περιοχής με την καλύτερη διασκέδαση στην Καραιβική.

Καθημερινές αναχωρήσεις για όλο τον χρόνο απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρνακα.

 

Ταξίδια Πουέρτο Πλάτα ενδεικτικές τιμές και συνδιασμοί              

 Πουέρτο Πλάτα / Κόστα Ντοράντα αεροπορικά, μεταφορές, 7 διανυκτερεύσεις, ξενοδοχεία 4 αστέρων, Αll Ιnclusive (πλήρης διατροφή και ποτά), από 1440 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

 Μεξικό (ή Κούβα) + Πλάϊα Ντοράντα  | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία ποιοτικά 4 αστέρων, 5 διανυκτερεύσεις Μεξικό και 5 νύχτες στον Άγιο Δομίνικο, πλήρης διατροφή (All Inclusive), από 2290 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Μαιάμι + Καμπαρέτε 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, επιλεγμένα με πλήρη διατροφή ( all inclusive), 3 διανυκτερεύσεις στο Μαιάμι + 7 νύχτες στην Καμπαρέτε σε δίκλινο δωμάτιο από 2040 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων). 

 Νέα Υόρκη + Πουέρτο Πλάτα 
Αεροπορικά, μεταφορές, Ξενοδοχεία, all inclusive (διατροφή και ποτά), 3 διανυκτερεύσεις στην Νέα Υόρκη + 6 νύχτες στην Πλαγια Ντοράντα, από 1980 Ευρω συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Σόσουα αεροπορικά, μεταφορές, 14 διανυκτερεύσεις, ξενοδοχεία 4 αστέρων, all inclusive (πλήρης διατροφή και ποτά), επιλεγμένα ξενοδοχεία, από 1610 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων).

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρνακα.

Ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις όλο το χρόνο. Κλείστε εώς και 10 μήνες νωρίτερα το ταξίδι σας με όφελος έως και 30 %.

Επικοινωνήστε μαζί μας.  2310-225501 ή 2310-225576 

Paradies Travel ... και καλές διακοπές.

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης