Ταξίδια και πακέτα διακοπών στη Euro Disney - Disneyland στο Παρίσι,για 3, 4, 5 ημέρες με δυνατότητα διαμονής εντός ή και γύρω από το πάρκο του Euro Disney.

 Το πάρκο του EuroDisney, αποτελείται από δύο κυρίως θεματικά πάρκα, που είναι και τα πιο φαντασμαγορικά. Το πρώτο και μεγαλύτερο είναι το πάρκο Disneyland αποτελείται από πέντε διαφορετικά θεματικά πάρκα όπως αυτό του Captain Hook, του Indiana Jones και φυσικά το σήμα κατατεθέν του πάρκου, το μαγικό Sleeping Beauty Castle!

Το δεύτερο, αλλά εξίσου εντυπωσιακό Walt Disney Studios που εγκαινιάστηκε το 2002, έχει στον τεράστιο χώρο του πολλά θεματικά παιχνίδια και roller coaster όπως αυτό του Toy Story, του Alladin και των Cars! 

Υπάρχει πάντα η επιλογή να συνδυάσετε το Παρίσι με τη EuroDisney, επιλέγοντας όσες ημέρες εσείς επιθυμείτε στο Παρίσι σε συνδυασμό αντίστοιχα με διαμονή στο Πάρκο. Έτσι, μπορείτε να πάρετε και μια γεύση της πόλης του Παρισιού, να περιηγηθείτε στα μουσεία της και να δοκιμάσετε την ξακουστή κουζίνα της καθώς και τις γλυκές τις δημιουργίες που προσελκύουν λάτρεις του καλού φαγητού από όλο τον κόσμο.

Η διαμονή μπορεί να είναι εντός της EuroDisney σε μια απο τις πολλές επιλογές ξενοδοχείων του Paradies Travel αλλά και εκτός πάρκου σε μικρή απόσταση συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς σας.

Ζήστε τη μαγική ατμόσφαιρα του πάρκου που μαγεύει εδώ και χρόνια μεγάλους και παιδιά όλων των ηλικιών, μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και την οικογένεια σας! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Paradies Travel,
Tηλ.2310-225501 ή 2310-225576


      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης