Χριστούγεννα 2020 / Πρωτοχρονιά σε εξωτικούς προορισμούς

Εξωτικά ταξίδια στην καρδιά των εορτών και όχι μόνο. Από τα παραδεισένια νησιά της Καραιβικής στις κατάλευκες παραλίες της Ασίας εως και τα δημοφιλή νησιά του Ινδικού Ωκεανού, η εποχή των Χριστουγεννων / Πρωτοχρονιάς  είναι από τις πιο περιζήτητες όχι μόνο λόγω εορτών αλλά και επειδή αυτή η εποχή θεωρείται από τις καλύτερες για μια επίσκεψη στις εξωτικές παραλίες που διαθέτουν αυτά τα θέρετρα.

Από την επίσημη αγαπημένη του Χριστόφορου Κολόμβου τον Άγιο Δομίνικο, στη ρομαντική Κούβα, την εξωτική Τζαμάικα,  το  συναρπαστικό Μεξικό, τη γοητευτική Ταιλάνδη, και τις ονειρεμένες Σευχέλλες όλοι αυτοί, μεταξύ άλλων, οι προορισμοί περιμένουν τον επισκέπτη με καλοκαιρινές θερμοκρασίες, κάτασπρες παραλίες και γιορτινή ατμόσφαιρα παρά τον ηλιόλουστο καιρό. 

Έχοντας βάλει τα γιορτινά τους τα πολυτελή Ξενοδοχεία περιμένουν να φιλοξενήσουν με ειδικό πρόγραμμα και παροχές τους επισκέπτες τους και να κάνουν τις τελευταίες μέρες του χρόνου μια αξέχαστη εμπειρία. Πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν ένα "καταφύγιο" από το βαρύ Ευρωπαικό Χειμώνα στα τιρκουάζ νερά αυτών των θερέτρων.
Με το Paradies Travel μπορείτε να κλείσετε το Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο ατομικό ταξίδι σας έως και 7 μήνες πριν  την ημερομηνία αναχώρησης σας με όφελος έως και 30% στην τελική τιμή του ταξιδιού σας.

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης