Προσφορές και ταξίδια για την 25η Μαρτίου του 2020

25η Μαρτίου
... Ιδανική περίοδος για ένα ταξίδι σαν πρόγευση μέχρι τις διακοπές του Πάσχα! Αποδράστε από την πόλη για διάφορους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να πάρουμε μια γεύση από τις πασχαλιάτικες ή και - γιατί όχι;- καλοκαιρινές διακοπές μας.

Οι επιλογές πολλές και έτοιμες να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε επίδοξου ταξιδιώτη. Εξωτικό ταξίδι στις 25 Μαρτίου; Γιατί όχι; Ταξιδέψτε σε μακρινούς προορισμούς, γνωρίστε άλλες χώρες και κουλτούρες όπως στη Τζαμάϊκα, το Μεξικό, τον Άγιο Δομίνικο και τις Σευχέλλες.Μια άλλη πρόταση για όσους θέλουν να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι χωρίς να φύγουν εκτός Ευρώπης είναι η πολύχρωμη Ισπανία, η συναρπαστική Μαγιόρκα αλλά και οι πάντα ζεστοί Κανάριοι Νήσοι.

Για όσους επιθμούν μια πιο σύντομη απόδραση η Ευρώπη είναι ιδανική τόσο για αυτούς που θέλουν ποικλία στις επιλογές τους με τις πολλές πόλεις της. Ταξιδέψτε αεροπορικώς ή συνδυάστε μοναδικά την επίσκεψη σε ευρωπαϊκές πόλεις με μια κρουαζιέρα...Τέλος, τι πιο κοντινό και εύκολο από ένα ταξίδι στην πανέμορφη Ελλάδα για την 25η Μαρτίου με μεγάλη ποικιλία από ορεινούς, παράθαλασσιους και νησιωτικούς προορισμούς για να επιλέξετε.

Κλείστε εγκαίρως και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για το δικό σας πακέτο διακοπών!

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310-225501  2310-225576  Paradies TravelSunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης