Γαμήλιο ταξίδι στην Βραζιλία. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα αυτής της χώρας είναι το διάσημο καρναβάλι, η σάμπα, ο καφές αλλά και οι τροπικές παραλίες τους με τους ντόπιους που εξασκούν το εθνικό τους σπορ! Ετοιμαστείτε λοιπόν να δώσετε βραζιλιάνικο άρωμα καφέ και καρύδας στο γαμήλιο ταξίδι σας στη Βραζιλία!

Στο κοσμοπολίτικο Ρίο ντε Τζανέιρο, το βλέμμα πέφτει πρώτα στο εντυπωσιακό άγαλμα του "Christo Redentor" στο "λόφο του ζαχαροκάλαμου", και έπειτα στις απέραντες παραλίες της Κόπα Καμπάνα και της Ιπανέμα.Στο παραθαλλάσιο θέρετρο του Ρεσίφε, την πόλη των υφάλων όπως λέει και το όνομα της, θα χαλαρώσετε σε κάποια παραλία με ζεστά τιρκουάζ νερά παρατηρώντας το ρυθμό της ντόπιας ζωής παρέα με μια καιπιρίνια!

Στις παραλίες της Φορταλέζα, όλα κινούνται στους ρυθμούς της σάμπα, ρυθμοί που χαρακτηρίζουν κυρίως την πασίγνωστη νυχτερινή διασκέδαση της χώρας του Ζαχαροκάλαμου. Η Φορταλέζα θεωρείται η πιο πλούσια σε φυσική ομορφιά επαρχία της Βραζιλίας και θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τις εναλλαγές του τοπίου της αλλά και με τις 3000 ώρες ηλιοφάνειας κάθε χρόνο που προσφέρονται για τις ιδανικές διακοπές.

Πέρα από τις πόλεις και παραλίες τις Βραζιλίας υπάρχει και ένας απαράμιλλος φυσικός πλούτος, μεγάλο κομμάτι του οποίου βρίσκεται στον, ανεξερεύνητο ακόμα σε κάποια σημεία, Αμαζόνιο όπου δεσπόζει επιβλητικά η πόλη του Μαναούς, η μοναδική πόλη του Αμαζονίου. Εκεί όπου συναντιούνται ο Ριο Νέγκρο και ο Σολιμόες και σχηματίζουν τον Αμαζόνιο ποταμό. Επίσης εκεί θα βρεί κανείς και τα προστατευόμενα φυσικά πάρκα του Ζαού και του Αναβιλιάνας.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουν με τους πασίγνωστους καταρράκτες του Ιγκουασού (Iguacu Falls)  που συγκαταλέγονται στα πιο εντυπωσιακά μηνμεία της φύσης που μπορεί να δει κανείς στη ζωή του. Οι συγκεκριμένοι μάλιστα έχουν προστατεύονται από την UNESCO, μαζί με άλλα εθνικά πάρκα της Βραζιλίας.

Και βλέποντας και ζώντας κάποια απο αυτά τα πολλά που έχει να προσφέρει η Βραζιλία θα μας είναι και εύκολα να πούμε φεύγοντας, στα ομολογουμένως δύσκολα για μας πορτογαλικά,
                                                  
                                                 Obrigado Brasil
( ευχαριστώ Βραζιλία )

Το Paradies Travel με εμπειρία που μετράει πάνω από 25 χρόνια στην διοργάνωση γαμήλιων ταξιδίων στην εκθαμβωτική Βραζιλία είναι έτοιμο να σας ετοιμάσει το δικό σας προσωπικό ταξίδι του μέλιτος στην πριγκίπισσα της Νοτίου Αμερικής.

Ενδεικτικές τιμές και συνδιασμοί για ταξίδια στην Βραζιλία

  Ρίο ντε Τζανέιρο + Φορταλέζα 
Αεροπορικά, μεταφορές, Ξενοδοχεία με πρωινό, με ξεναγήσεις, 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο + 6 νύχτες στην Φορταλέζα, από 1970 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων (συνολικά 10 διανυκτερεύσεις).

  Μπουένος Άιρες + Ρίο ντε Τζανέιρο + Καταρράκτες Ιγκουαζού  (με ατομικές ξεναγήσεις) Αεροπορικά, Ξενοδοχεία μεταφορές, 4 νύχτες στο Ρίο ντε Τζανέιρο + 3 νύχτες στο Ιγκουαζού + 3 νύχτες στο Μπουένος Άιρες, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 2240 Ευρώ (συνολικά 10 διανυκτερεύσεις).

  Ρίο ντε Τζανέιρο + Λίμα + Μάτσου Πίτσου ( Περού ) 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πρωινό, 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο, 2 νύχτες στην Λίμα και 4 νύχτες στο Κούσκο, από 2670 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

  Ρίο ντε Τζανέιρο + Σαλβαντόρ ντε Μπαχία + Σάο Πάολο
Αεροπορικά, μεταφορές, 4 αστέρων ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, 5 διανυκτερεύσεις στο Ρίο ντε Τζανείρο + 4 νύχτες στο Σαλβαντόρ + 2 νύχτες στο Σάο Πάολο από 2070 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

  Καρταχένα ( Κολομβία ) + Ρίο ντε Τζανέιρο  
Αεροπορικά, μεταφορές, 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο και 4 νύχτες στην Καρταχένα ( Cartagena ) της Κολομβίας με πρωϊνό, σε ξενοδοχεία 4 αστέρων, συμπεριλαμβανομένων των φόρων απο 1980 Ευρώ.

  Ρίο ντε Τζανέιρο αεροπορικά, μεταφορές, Ξενοδοχείο, 7 διανυκτερεύσεις με πρωινό, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 1430 Ευρώ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Μήπως θα θέλατε και έναν συνδυασμό με μία κρουαζιέρα, ανακαλύπτοντας και τις υπόλοιπες ομορφιές της Λατινικής Αμερικής ... επικοινωνήσετε μαζί μας για τις προτάσεις μας.

Κλείστε εώς και 7 μήνες νωρίτερα το ταξίδι σας κερδίζοντας έως και 30% λιγότερα. Δώστε μας τις ημερομηνίες σας για το 2020.

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Λάρνακα.

2310-225501  / 2310-225576 Paradies Travel

    __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

03.08 - 14.08.14  Ρίο ντε Τζανέιρο + Καταρράκτες Ιγκουαζού + Μπουένος Άιρες ( με ατομικές ξεναγήσεις )Αεροπορικά, Ξενοδοχεία μεταφορές, 4 νύχτες στο Ρίο ντε Τζανέιρο + 3 νύχτες στο Ιγκουαζού + 3 νύχτες στο Μπουένος Άιρες, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 2090 Ευρώ. ( συνολικά 10 διανυκτερεύσεις )

Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηSunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης