Γαμήλιο ταξίδι στην Καραϊβική

Εδώ και δεκαετίες η Καραιβική θεωρείται ο πιο δημοφιλής προορισμός γαμήλιων ταξιδιών των Ευρωπαίων.

Με εξωτικά νησιά σαν την Κούβα, τον Άγιο Δομίνικο, τηv Τζαμάικα, τις Μπαχάμες, τα Μπαρμπάντος, την Αντίγκουα και άλλα πολλά μικρότερα νησιά, με ποιοτικά Ξενοδοχεία που παρέχουν όλες τις ανέσεις στον επισκέπτη τους, με παραλίες όπως η Πούντα Κάνα, η Πλάια Ντοράντα, το Βαραντέρο, το Νεγρίλ και το Μοντέγκο Μπέι οι οποίες συγκαταλέγονται στις πιο εκθαμβωτικές του κόσμου και με ντόπιους κατοίκους που φημίζονται για την φιλοξενία και την καλή κουζίνα τους, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς σε τι οφείλεται αυτή η προτίμηση. 

Άλλα δεν είναι μόνο αυτοί λόγοι για τους οποίους θα επιλέξει κανείς την Καραιβική για εναρκτήριο ταξίδι σε μια νέα ζωή. Πέρα από το εξωτικό τροπικό περιβάλλον που συναντά κανείς εκεί και της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες των Ξενοδοχείων τα νησιά αυτά προσφέρουν μια πληθώρα εκδρομών, μεταξύ άλλων και στις παλιές αποικιακές τους πόλεις, σε υπό προστασία ανέγγιχτες εξωτικές παραλίες ή στην ενδοχώρα που καλύπτεται κυρίως από τροπική ζούγκλα στην οποία μπορεί να συναντήσει κανείς χωριά ιθαγενών ανεπηρρέαστα από τον χρόνο.       

Στα μεγαλύτερα νησιά όπως η Τζαμάικα, ο Άγιος Δομίνικος και η Κούβα η διαμονή, λόγω των πολυάριθμων εκδρομών και άλλων δυνατοτήτων εξερεύνησης των νησιών, συνιστάται μεγαλύτερος αριθμός διανυκτερεύσεων λόγω της συγκριτικά πολύ μικρής οικονομικής διαφοράς μίας με δύο εβδομάδων.  

Ελπίζουμε με όλα αυτά να μπορέσαμε να σας προετοιμάσουμε για ένα ταξίδι ξεκούρασης και χαλάρωσης, ένα ταξίδι εξερευνήσεων και ανακαλύψεων, ένα ταξίδι μοναδικό όσο εσείς και τα όνειρα σας.

Με την ημερομηνία του γάμου σας οργανώστε εγκαίρως το ταξίδι του μέλιτος στην Καραιβική.

Κλείστε εώς και 7 μήνες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης το γαμήλιο ταξίδι σας για το 2020, κερδίζοντας εώς και και 30% στην τελική τιμή του ταξιδιού ... 

Το Paradies Travel οργανώνει γαμήλια ταξίδια στα νησιά της Καραϊβικής για περισσότερο από 25 χρόνια!  

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Ενδεικτικές ημερομηνίες και τιμές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα    
 
 09.11 - 21.11.20  Κούβα + Μεξικό 
Aεροπορικά, 7 διανυκτερεύσεις Κούβα + 5 στο Μεξικό, με πλήρη διατροφή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων, μεταφορές, από 2430 Ευρώ το άτομο, με όλους τους φόρους.( πιθανοί συνδυασμοί είναι ο Άγιος Δομίνικος και η Τζαμάικα )  
 
 11.12- 21.12.20  Κούβα, συνδυασμός Αβάνας και Βαραδέρο 
Aεροπορικά, 10 διανυκτερεύσεις, με πρωινό και πλήρη διατροφή (All inclusive) σε ξενοδοχεία 4 αστέρων, μεταφορές, από 1890 Ευρώ το άτομο, με όλους τους φόρους.


 01.01 - 09.01.21  Νέα Ορλεάνη + Μπαχάμες,  4 διανυκτερεύσεις στην Νέα Ορλεάνη + 4 νύχτες στις Μπαχάμες,  Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία 4 αστέρων, ημιδιατροφή, από 1980 Ευρώ το άτομοσυμπεριλαμβανομένων των φόρων.
 
 04.02 - 11.02.21  Άγιος Δομίνικος7 διανυκτερεύσεις από 1510 Ευρώ, Πούντα Κάνα, αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο 4 αστέρων, το άτομο (all inclusive) συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
   
 08.03 - 19.03.21  Μαιάμι + Τζαμάϊκα ( ή Μεξικό, ή Κούβα / Αγ. Δομίνικος)                          
Aεροπορικά, 4 νύχτες στο Μαιάμι + 7 διανυκτερεύσεις στη Τζαμαίκα,  σε ξενοδοχείο με all inclusive, από 2010 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 
 
 13.05 - 23.05.21  Νέα Υόρκη +  Άγιος Δομίνικος ( ή Μεξικό, ή Κούβα) 
Aεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, Νέα Υόρκη 4 διανυκτερεύσεις + Πούντα Κάνα 6 διανυκτερεύσεις, με πλήρη διατροφή (all inclusive), από 2040 Ευρώ το άτομο , συμπεριλαμβανομένων των φόρων.            
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Με την ημερομηνία του γάμου σας κλείστε και το γαμήλιο ταξίδι σας, παίρνοντας τις καλύτερες τιμές.


Εγγυημένες αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας. 2310-225501 2310-225576 Paradies Travel

01.08 - 13.08.18  Κούβα + Μεξικό | αεροπορικά, 7 διανυκτερεύσεις Κούβα + 5 στο Μεξικό, με πλήρη διατροφή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων, μεταφορές, σε  ποιοτικά ξενοδοχεία της επιλογής σας με διάφορες παροχές, από 2430 Ευρώ το άτομο, με όλους τους φόρους.( πιθανοί συνδυασμοί είναι ο Άγιος Δομίνικος και η Τζαμάικα ) 


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης