Ταξίδια στις Σποράδες

Ταξίδια και πακέτα διακοπών στις Σποράδες

Τα νησιά των Βόρειων Σποράδων αποτελούν δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Είναι από τα ομορφότερα και γοητευτικότερα νησιά του Αιγαίου και ειδικά για τους λάτρεις της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Απέραντες καταπράσινες εκτάσεις και δαντελωτά ειδυλλιακά ακρογιάλια, συνθέτουν τοπία εξωπραγματικά που ξεπερνούν τη φαντασία και αποθεώνουν το τελειότερο καλλιτέχνη, τη φύση.

Οι Σποράδες βρίσκονται απέναντι από τις ακτές της Εύβοιας. Το νησιωτικό αυτό σύμπλεγμα αποτελείται από τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο και τη Σκύρο.

Η Σκιάθος, είναι το πιο κοσμικό νησί μεταξύ των Σποράδων. Χάρη στην ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά  και τις πολύ καλές τουριστικές υποδομές της έχει εξελιχθεί σ’ ένα παραθεριστικό θέρετρο διεθνούς φήμης. 

H Σκοπελος βρίσκεται ανάμεσα στη Σκιάθο και την Αλόννησο. Είναι το δεύτερο πιο ανεπτυγμένο τουριστικά νησί των Σποράδων, μετά τη Σκιάθο. Η Χώρα, όπως και τα χωριά της Σκοπέλου, έχουν κυρηχθεί διατηρητέοι οικισμοί, γεγονός που βοήθησε στη διατήρηση της αρχιτεκτονικής παράδοσης του νησιού.

Η Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όσους αγαπούν την δασώδη βλάστηση όταν αυτή συνδυάζεται με πανέμορφες παραλίες και πλούσιο αρχαιολογικά πολιτισμό.

Σποράδες, ένας κρυμμένος παράδεισος στην καρδιά της Ελλάδας...Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος...SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης