Ταξίδια
στην Φουερτεβεντούρα, το νησί της αιώνιας Άνοιξης με τις απέραντες ερήμους και τις υπέροχες παραλίες προσκαλεί χιλιάδες τουρίστες ολόκληρο το χρόνο. Οι αφρικανικές και ισπανικές ρίζες των ντόπιων δίνουν στο νησί μια ιδιαίτερη νότα που το ξεχωρίζει στο σύμπλεγμα των Κανάριων νήσων.

Με πάνω απο 3000 ώρες ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες 25 - 30 βαθμούς καθ'όλη τη διάρκεια του έτους,  αποτελεί προορισμό διακοπών ανεξαρτήτου εποχής.

Το νησί αποτελεί επίσης δημοφιλή προορισμό ανάμεσα στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, όπως το Windsurfing η το Scuba Diving, αλλά και η ενδοχώρα προσφέρει συγκινήσεις όπου μπορεί κανείς να κάνει ένα σαφάρι ερήμου με ένα 4x4 και να εξερευνήσει τα μη ενεργά ηφαίστεια του νησιού. 

Ταξίδι στην Φουερτεβεντούρα
με τις απέραντες 152 αμμουδιές με πάνω από 75 χλμ. παραλίας όπως η Γιάντια η το Κοραλέχο, αναχωρήσεις για όλο το χρόνο.


Ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες για ταξίδια στην Φουερτεβεντούρα
  

 Κοραλέχο | αεροπορικά, μεταφορές, ποιοτικά ξενοδοχεία, με ημιδιατροφή, 10 διανυκτερεύσεις από 1030 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Φουερτεβεντούρα | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία 4 αστέρων στην Κόστα Κάλμα, ημιδιατροφή, 7 διανυκτερεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 930 Ευρώ.

 Βαρκελώνη + Φουερτεβεντούρα
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 2 διανυκτερεύσεις Βαρκελώνη + 6 νύχτες στη Φουερτεβεντούρα στη Κόστα Κάλμα, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 960 Ευρώ.

 Μαδρίτη + Φουερτεβεντούρα 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, ημιδιατροφή, 2 διανυκτερεύσεις Μαδρίτη + 5 νύχτες στη Φουερτεβεντούρα, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 970 Ευρώ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Κλείστε το ταξίδι σας στην Φουερτεβεντούρα εώς και 7 μήνες νωρίτερα και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές μας. 

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας.  2310-225576 ή 2310-225501  Paradies Travel  

 
20.05 - 27.05.16  Φουερτεβεντούρα |   αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία 4 αστέρων στην Κόστα Κάλμα, ημιδιατροφή, 7 διανυκτερεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 930 Ευρώ.
 


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης