Ταξίδια εξωτερικού | Πακέτα διακοπών στο εξωτερικό


Κάντε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και αλλάξτε παραστάσεις! Ξεφύγετε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με ένα ταξίδι, εξωτικό ή στην Ευρώπη ή ακόμα και με μία κρουαζιέρα για όσους προτιμούν να συνδυάζουν πολλούς προορισμούς σε ένα ταξίδι.

"Η Ευρώπη έχει πόλεις για όλες τις εποχές"

Όσον αφορά πόλεις η Ευρώπη ήταν και είναι η πιό περιζήτητη ήπειρος. Πουθενά στην υφήλιο δεν θα συνατήσει κανείς τόσες διαφορετικές πόλεις οι οποίες συνδιάζουν από μεσαιωνικά κάστρα, σε παραλιακές οδούς και παραδοσιακές αγορές. 

Προορισμοί όπως μεταξύ άλλων το ρομαντικό Παρίσι, η ιστορική Ρώμη και η νεανική Βαρκελώνη κάνουν την Ευρώπη επίκαιρη για κάθε εποχή.

Κρουαζιέρα κανείς;

Για όσους πάλι προτιμούν κάτι πιο ιδιαίτερο για διακοπές στο εξωτερικό, μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο ή την Καραιβική αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς και συνδυάζεται ιδανικά με διαμονή λίγων ημερών στην πόλη - αφετηρία του ταξιδιού μας.

"Πολλοί εξωτικοί προορισμοί μπορούν να συνδυαστούν
με πόλεις αλλά και με εκδρομές εξερεύνησης"

Οι λάτρεις των εξωτικών προορισμών θα βρουν την ιδανική παραλία που αναζητούν στο ταξίδι τους στο εξωτερικό μεταξύ προορισμών όπως η Ταιλάνδη, ο Άγιος Δομίνικος, οι Σευχέλλες και η Κούβα όπου μπορούν να απολαύσουν την καθημερινή βουτιά τους σε συνδιασμό με εξορμήσεις για να εξερευνήσουν τον πολιτισμό της κάθε περιοχής όπως και την εξωτική φύση της.

"Με πάνω από 200 διαφορετικές προτάσεις απο το πιό απλό ταξίδι στην Ευρώπη στις πιό απόκρημνες γωνίες της Υφηλίου θα μπορέσετε σίγουρα να βρείτε την σωστή απόδραση και για εσάς"

Οι αναχωρήσεις για το δικό σας ταξίδι εξωτερικού το 2020 μπορούν να γίνουν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης