Σικάγο Ταξίδια

Ταξιδέψτε στο μαγικό και πρωτοποριακό Σικάγο, το σπίτι των μπλουζ και της τζαζ μουσικής, της κωμωδίας και της ιδέας του ουρανοξύστη. Εδώ, η εποχή του σιδηρόδρομου βρήκε το κέντρο της και τα αεροπλάνα, που εναρμονίστηκαν με όλα τα παραπάνω, ακολούθησαν. Πιστό στην πρόοδο και τις πρωτοπόρες ιδέες, είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες πόλεις του κόσμου.

Επισκεφθείτε τα Μουσεία Τέχνης και Επιστήμης που θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο. Κάποια από αυτά είναι το Lincoln Park Zoo, το National Museum of Mexican Art, το Museum of Science and Industry και το Field Museum of Natural History. Περπατήστε σε χιλιόμετρα αμμώδους ακρογιαλιάς και τεράστια πάρκα. Δείτε τη δημόσια τέχνη και ίσως την τελειότερη συλλογή κτιρίων μοντέρνας αρχιτεκτονικής του κόσμου! Υπάρχουν αρκετά εικονικά αξιοθέατα, μνημεία και γειτονιές για εξερεύνηση, για να γεμίσουν μια τουριστική επίσκεψη ημερών, εβδομάδων ή ακόμα και μηνών, χωρίς ποτέ να δείτε τα ίδια. Επίσης είναι η τρίτη πόλη της Αμερικής στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών. 

Μετά από τους περιπάτους σας γευματίστε στο Σικάγο, μια από τις πόλεις με τα καλύτερα εστιατόρια και χώρους διασκέδασης των ΗΠΑ. Δοκιμάστε ντόπια πιάτα όπως Chicago pizza, Chicago hot dog και Italian Beef.

Ενδεικτικές τιμές και συνδυασμοί για Ταξίδια στο Σικάγο.

 Νέα Υόρκη + Σικάγο 
Αεροπορικά και Ξενοδοχεία, 5 νύχτες διαμονή στη Νέα Υόρκη και 4 νύχτες στο Σικάγο από 1660 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Σικάγο + Λας Βέγκας + Λός Άντζελες
Αεροπορικά, 4 νύχτες στο Σικάγο3 διανυκτερεύσεις στο Λας Βέγκας και 3 νύχτες στο Λός Άντζελες από 1630 Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται οι φόροι).

 Σικάγο,  Αεροπορικά και Ξενοδοχεία, Σικάγο 7 διανυκτερεύσεις από 1350 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Μαιάμι + Σικάγο 
Πτήσεις και Διαμονή 6 νυχτών στο Μαιάμι και 4 διανυκτερεύσεις στο Σικάγο από 1620 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβάνονται οι φόροι.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Αναχωρήσεις από
Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα για το 2020 

Αν ενδιαφέρεστε για ομαδικά ταξίδια, πατήστε στο σύνδεσμο ομαδικά ταξίδια ΗΠΑ


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! Paradies Travel 2310-225501 ή 2310-225576


__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

 

ΗΠΑ Πανόραμα, 21 ημ., Αύγουστος & Οκτώβριος '20
ΗΠΑ Πανόραμα, 21 ημ., Αύγουστος & Οκτώβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης