Μια σύγχρονη πόλη-κράτος, ένα κράμα πολιτισμών, ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια παγκοσμίως, μιλάμε φυσικά για τη Σιγκαπούρη, την πύλη ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση.

Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί η Σιγκαπούρη, εξελίχθηκε σε κέντρο εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας και τα πάρκα, οι μεγάλες λεωφόροι, και η καλή οργάνωση την καθιστούν κι ένα υπόδειγμα καθαριότητας και πολιτισμού.

Καθώς περιηγείστε στις διάφορες γειτονιές της, θα συναντήσετε κινέζικους, ισλαμικούς και χριστιανικούς ναούς, κατάλοιπα της αποικιοκρατικής περιόδου. Στην China Town αλλά και στην πολύχρωμη Little India θα δοκιμάσετε εξαιρετική ινδική κουζίνα και θα κάνετε τις αγορές σας. Μια βόλτα κατά μήκος του Singapore River, ιδιαίτερα το βράδυ, θα σας προσφέρει εντυπωσιακή θέα στους φωτισμένους ουρανοξύστες.

Στο τεράστιο εμπορικό κέντρο Orchard Road, βρίσκει κανείς από κάθε λογής καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία και στο νησάκι Sentosa με το γνωστό θαλάσσιο πάρκο του οι δραστηριότητες είναι ποικίλες από καταδύσεις και ζωολογικούς κήπους μέχρι spa και προσεγμένα εστιατόρια ασιατικής κουζίνας. Εκεί βρίσκεται και το φαντασμαγορικό ενυδρείο Underwater World & Dolphin Lagoon που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Ακόμη, αξίζει να επισκεφτείτε το Ζωολογικό Κήπο της Σιγκαπούρης, ο οποίος συγκαταλέγεται στους καλύτερους της Ασίας αλλά και τους Βοτανικούς Κήπους. Με πάνω από 60.000 διαφορετικά είδη φυτών, δεν αφήνει τους επισκέπτες ασυγκίνητους αλλά προσφέρει και μια αίσθηση χαλάρωσης.

Το βράδυ μπορείτε να κάνετε ένα Night Safari ή να κάνετε μια κρουαζιέρα στον ποταμό απολαμβάνοντας τη φωτισμένη πόλη. Η ποικιλία σε εστιατόρια διαφόρων ειδών αλλά και θεατρικών παραστάσεων θα σας προσφέρει επιλογές για τη βραδινή σας διασκέδαση.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς της Σιγκαπούρης είναι και το καταπράσινο Μπαλί με την πλούσια κουλτούρα του και τα πολυτελή ξενοδοχεία.

Ταξιδέψτε στη Σιγκαπούρη και γνωρίστε το «χωνευτήρι των λαών» της Ασίας!

 

Μερικές ενδεικτικές τιμές και συνδιασμοί του γραφείου μας για ταξίδια στη Σιγκαπούρη

 Σιγκαπούρη (2Ν) + Πουκέτ (5Ν) | αεροπορικά, μεταφορά, ξενοδοχεία, 7 συνολικά διανυκτερεύσεις, από 1170 Ευρώ το άτομο, με όλους τους φόρους.

 Σιγκαπούρη 2Ν + Μπαλί 6Ν (ή Λανγκάουι) | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 2 νύχτες στην Σινγκαπούρη και 6 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί από 1280 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 Σιγκαπούρη 3Ν + Ντα Νάνγκ 4Ν (Βιετνάμ) + Σαιγκόν 3Ν | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 2 νύχτες στην Σινγκαπούρη και 4 διανυκτερεύσεις στο Ντά Νάνγκ και 3 νύχτες στη Σαιγκόν από 1650 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 Χόνγκ Κόνγκ 3Ν + Σιγκαπούρη 3Ν + Κουάλα Λούμπουρ 3Ν | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 3 νύχτες στην Σινγκαπούρη και 3 διανυκτερεύσεις στο Χόνγκ Κόνγκ και 3 νύχτες στη Κουάλα Λούμπουρ, από 1680 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Κλείστε το ταξίδι σας έως και 6 μήνες νωρίτερα με όφελος έως και 30%!

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας  2310-225501 / 2310-225575  Paradies Travel


15ήμερη Κρουαζιέρα στη Νοτιοανατολική Ασία
15ήμερη Κρουαζιέρα στη Νοτιοανατολική Ασία
Σιγκαπούρη, Phu My, Chan May, Χονγκ Κονγκ, Manila, Bora Cay, Kota Kinabalu
11ήμερη Κρουαζιέρα στη Νοτιοανατολική Ασία
11ήμερη Κρουαζιέρα στη Νοτιοανατολική Ασία
Σιγκαπούρη, Kota Kinabalu, Nha Trang, Phu My, Laem Chabang κα.
Μπαλί - Σιγκαπούρη, 11 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Μπαλί - Σιγκαπούρη, 11 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ταϊλάνδη - Σιγκαπούρη, 11 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Ταϊλάνδη - Σιγκαπούρη, 11 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης