Ρίο Ντε Τζανέιρο Ταξίδια

Τι να πρωτοπεί κανείς για τη μοναδική ομορφιά του Ρίο ντε Τζανέιρο, τις ατέλειωτες παραλίες του γεμάτες ζωή, τη διάσημη νυχτερινή ζωή του και το καρναβάλι, εικόνες του οποίου έχουν κάνει το γύρο του κόσμου!

Ταξιδέψτε στην πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο και θα σας αιχμαλωτίσει σίγουρα με την πρώτη ματιά, καθώς είναι χτισμένη πάνω στον κόλπο Γκουαναμπάρα και περιτριγυρισμένη από μοναδικά αξιοθέατα όπως ο Λόφος της Ζάχαρης με ύψος 396 μ. και ο Λόφος Κορκοβάντο εκεί που βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή (Christo Redentor) , σήμα κατατεθέν της πόλης και ένα από τα επτά θαύματα του νέου κόσμου, που μοιάζει να αγκαλιάζει την πόλη και να καλωσορίζει τους επισκέπτες.

Η κουλτούρα των Καριόκας για τις παραλίες του Ρίο - όπως η φημισμένη Κόπακαμπάνα, η Ιπανέμα και η Λεμπλόν – είναι τρόπος ζωής και μάλιστα τόσο ιδιαίτερος που διαφέρει σε σχέση με την υπόλοιπη Βραζιλία. Εδώ ο χρόνος κυλά στους ρυθμούς της μπόσα νόβα, του ποδοσφαίρου και του footvolley που παίζεται συχνά στις παραλίες. Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και της ιστορίας του, μια επίσκεψη στο θρυλικό Μαρακανά είναι must.

Ανεβείτε στο λόφο του Κορκοβάντο με το τελεφερίκ για μια μοναδική θέα της πόλης και απολαύστε ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα από το Λόφο της Ζάχαρης. Στο Ρίο θα βρείτε επίσης πολλά μουσεία μοντέρνας τέχνης καθώς και το Μουσείο του Καρναβαλιού που βρίσκεται δίπλα στο ξακουστό Σαμπαδρόμιο το οποίο είναι και το μεγαλύτερο στη Βραζιλία.  

Εκτός από το Καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο και την Πρωτοχρονιά δεκάδες χιλιάδες επισκέπτονται την πόλη, λόγω των πολλών του εκδηλώσεων στις παραλίες και των σόου με πυροτεχνήματα, ενώ όλοι είναι ντυμένοι στα λευκά για καλή τύχη.

Κι αυτές είναι μόνο λίγες από τις εικόνες που θα δείτε με ένα ταξίδι στην πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο ή αλλιώς cidade maravilhosa , όπως την αποκαλούν οι κάτοικοι της.

Αν αναζητάτε εξωτικές παραλίες, έντονη νυχτερινή ζωή και μοναδικές εμπειρίες, ένα ταξίδι στο Ρίο αποτελεί το ιδανικό μείγμα ξεκούρασης και διασκέδασης!


Ενδεικτικές ημερομηνίες και τιμές για το ταξίδι σας στο Ρίο ντε Τζανέιρο

 02.11 - 11.11.20  Ρίο ντε Τζανέιρο (4Ν) + Ιγκουαζού (2Ν) + Μπουένος Άιρες (3Ν) 
Αεροπορικά, ατομικές ξεναγήσεις, μεταφορές, ξενοδοχεία με πρωινό, συνολικά 9 διανυκτερεύσεις, από 2360 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 15.12 - 22.12.20  Ρίο ντε Τζανείρο 
7 διανυκτερεύσεις, αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πρωινό, από 1630 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

 14.01 - 24.01.21  Ρίο ντε Τζανέιρο + Λίμα + Μάτσου Πίτσου ( Περού ) 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πρωινό, 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο, 2 νύχτες στην Λίμα και 4 νύχτες στο Κούσκο, από 2670 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

 12.02 - 20.02.21  Ρίο ντε Τζανέιρο + Μπουένος Αίρες (Αργεντινή)
4 νύχτες στο Ρίο ντε Τζανέιρο + 4 νύχτες στο Μπουένος Άιρες, αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πρωινό, ατομικές ξεναγήσεις, από 1960 Ευρώ ( συμπεριλαμβάνονται οι φόροι).

 06.03 - 17.03.21  Ρίο ντε Τζανέιρο + Φορταλέζα  
5 διανυκτερεύσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο + 6 νύχτες στη Φορταλέζα, αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πρωινό, από 2060 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 08.05 - 16.05.21  Ρίο ντε Τζανέιρο +  Καρταχένα (Κολομβία)  
4 νύχτες στο Ρίο ντε Τζανέιρο + 4 νύχτες στην Καρταχένα, αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πρωινό, ατομικές ξεναγήσεις, από 1980 Ευρώ ( συμπεριλαμβάνονται οι φόροι).

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο ι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. 

Κλείστε το ταξίδι σας εώς και 6 μήνες πιό νωρίς και πάρτε τις καλύτερες προσφορές για το ταξίδι σας στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αν ενδιαφέρεστε για ομαδικά ταξίδια, πατήστε στο σύνδεσμο ομαδικά ταξίδια Βραζιλία

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.
Επικοινωνήστε μαζί μας. Paradies Travel 2310 – 225501 / 2310 - 225576

 

__________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης