Ομαδικά ταξίδια και εκδρομές στην Τυνησία: Ταξιδέψτε στην Τυνησία, ανάμεσα στα γαλανά νερά της Μεσογείου και στους χρυσαφένιους αμμόλοφους της Σαχάρα…

Στο Βορρά θα συναντήσουμε τη Χαμαμέτ, με αμμώδεις παραλίες και σύγχρονα εξοπλισμένα ξενοδοχεία, κατάλληλα για ξεκούραση και χαλάρωση στα τιρκουάζ νερά της Μεσογείου. Η Σους, μια μεσαιωνική πόλη με ιστορικά μνημεία αλλά και νυχτερινή ζωή, πανέμορφες παραλίες, είναι κατάλληλη για ξεκούραση, διασκέδαση και περιήγηση στα σουκ για παζάρια μέχρι τελικής πτώσεως!

Στο Ελ Τζέμ βρίσκεται στο ομώνυμο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο που χρησιμοποιούνταν για μονομαχίες και θυσίες των πρώτων χριστιανών της περιοχής και στην πρωτεύουσα Τύνιδα θα επισκεφτούμε το περίφημο Μουσείο Bardo με τα ξακουστά μωσαϊκά του.

Προχωρώντας προς το Νότο της χώρας, το σκηνικό αλλάζει και εκεί που τελειώνει η βλάστηση αρχίζει η περιπέτεια! Τοζέρ, Ματμάτα, Ντουζ , η αλμυρή λίμνη Chott El-Jerid, ο νότος θα σας γοητεύσει σίγουρα.

Η Τοζέρ, καθώς αναδύεται σαν όαση μέσα από τους αμμόλοφους, αποτελεί τον πρώτο σταθμό για την είσοδο μας στην έρημο, για αυτό το λόγο και χρησιμοποιούνταν από τα καραβάνια για ανεφοδιασμό. Στη Ντουζ θα κάνουμε διαδρομές με τζιπ 4Χ4 ανάμεσα στις οάσεις και τις δίνες της Σαχάρα και στην ορεινή Ματμάτα θα θαυμάσουμε τα βερβερίνικα χωριά από τρωγλοδύτες και σε μικρή απόσταση από εκεί θα συναντήσουμε τη Gabes, μια όαση παραλιών διάσημη για τα μπαχαρικά και τη χέννα της. 

Τα αμμώδη κάστρα ksour, η πανέμορφη και τουριστικά ανεπτυγμένο νησί της Τζέρμπα ή αλλιώς «νησί των Λωτοφάγων», ή η παλιά πόλη της Καρχηδόνας, είναι μερικές ακόμη από τις ομορφιές που έχει να προσφέρει η συναρπαστική αυτή χώρα, η Τυνησία! 

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310-225576 / 2310–225501 Paradies Travel

Αν ενδιαφέρεστε για ατομικό ταξίδι, πατήστε στο σύνδεσμο Τυνησία

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης