Ομαδικό Ταξίδι Μεξικό: Πατρίδα των αρχαίων πολιτισμών, των ορεινών υψιπέδων και των κατάλευκων παραλίων, το Μεξικό είναι μια χώρα μεγάλων αντιθέσεων εκ φύσεως αλλά τόσο γοητευτική, που θα σας παρασύρει στο πολύχρωμο παραμύθι της!

Εκεί θα συναντήσουμε τα ίχνη μερικών από τους αρχαιότερους πολιτισμούς του πλανήτη, φυλές όπως οι οι Αζτέκοι, οι Μάγιας και οι Τολτέκοι που αφανίστηκαν από τους αποικιοκράτες Ευρωπαίους εξερευνητές. Μνημεία όπως οι μυστηριακές πυραμίδες του Ήλιου και της Σελήνης στο Τεοτιχουακάν, το παλάτι του Κορτέζ στη Γκουαρναβάκα, ο αρχαιολογικός χώρος της Τσίτσεν Ίτζα στη χερσόνησο του Γιουκατάν μόνο δέος και θαυμασμό μπορούν να προκαλέσουν στον ταξιδιώτη που συναντά το μεγαλείο τους.

Από την πρωτεύουσα, το Μέξικο Σίτι, μπορούμε να επισκεφτούμε την Παναγία της Γουαδελούπης, ένα σημείο αναφοράς για τους πιστούς σε όλη τη Λατινική Αμερική. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να δοκιμάσουμε ντόπιες γεύσεις της πικάντικης της αγαπητής σε ολόκληρο τον κόσμο μεξικάνικης κουζίνας και φυσικά τεκίλα, το αυθεντικό μεξικάνικο ποτό φτιαγμένο από το φυτό της γαλάζιας αγαύης! Κι όλα αυτά με συνοδεία των διάσημων μουσικών Μαριάτσι, στη γνωστή πλατεία Γκαριμπάλντι στο Μέξικο Σίτι.

Για να δώσουμε μια πιο ανάλαφρη χροιά στο ταξίδι μας, θα επισκεφτούμε παραλιακά θέρετρα όπως το Ακαπούλκο ή το Κανκούν που μετατράπηκε τη δεκαετία του ’70 από μια έρημη παραλία σε ένα από τα γνωστότερα τουριστικά θέρετρα του κόσμου. Για τους πιο απαιτητικούς βέβαια, υπάρχει η ακόμα πιο εντυπωσιακή Ριβιέρα Μάγια, με τον φλογερό της ήλιο, τα τυρκουάζ νερά της και μερικά από τα πιο διάσημα ξενοδοχειακά resorts της Λατινικής Αμερικής. Παράδεισος για τους επίδοξους δύτες λόγω του πλούσιου βυθού της, η παραλιακή περιοχή της Ριβιέρα Μάγια εκτείνεται από το Κανκούν ως την Αρχαία πόλη Tulum! Εκεί, στο κέντρο της, βρίσκεται η Πλάγια ντελ Κάρμεν, που αποτελεί ορμητήριο για πολυάριθμες εκδρομές για να θαυμάσουμε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τοπίου και τους κοντινούς αρχαιολογικούς χώρους.

Μπορούμε επίσης να παρατείνουμε το ταξίδι μας σε κάποια παραλιακό θέρετρο όπως στη Ριβιέρα Μάγια, την Πλάγια ντελ Κάρμεν ή το Κανκούν.

Τολμήστε ένα ομαδικό ταξίδι στο Μεξικό, μια από τις ωραιότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής, με χαρακτήρα που ξεχωρίζει στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη, και αφήστε τα χρώματα και τις εικόνες του να σας συνεπάρουν!

  Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

 Επικοινωνήστε μαζί μας Paradies Travel 2310 - 225501 / 2310 - 225576

 

Αν ενδιαφέρεστε για ατομικό ταξίδι, πατήστε στο σύνδεσμο  Μεξικό

  __________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης