Ομαδικό ταξίδι στο Μαρόκο:
ταξιδέψτε στο αυτοκρατορικό Μαρόκο και ζήστε την περιπέτεια από κοντά. Περιηγηθείτε στα «σουκ» , χαλαρώστε στις αμμώδεις παραλίες, θαυμάστε τα αρχιτεκτονικά αραβουργήματα και πάρτε μια γεύση μιας από τις πιο φίνες κουζίνες της Ανατολής.

Ξεκινώντας από την Καζαμπλάνκα, τη διάσημη πόλη που ενέπνευσε την ομώνυμη κλασσική ταινία, σύγχρονη μεν αλλά επηρεασμένη φανερά από την πολύχρονη γαλλική κυριαρχία.  Αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ισλαμικό κόσμο μιας και εκεί βρίσκεται ο δεύτερος μεγαλύτερος μιναρές στον κόσμο , αλλά και η φημισμένη Πλατεία των Εθνών

Συνεχίζοντας στη Ραμπάτ, την πρωτεύουσα του Μαρόκου, εκεί όπου δεσπόζουν τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Μαυσωλείο του Mohammed V και ο πύργος του Hassan. Στα ανατολικά της βρίσκεται η Μεκνές, η πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα,  εκεί όπου στεγάζεται το τέμενος Χασάν και η Πύλη Μπαμπ Ελ Μανσούρ. 

Συνεχίζοντας το ταξίδι μας συναντάμε την πανέμορφη Φεζ, την ιερή πόλη με τα 300 τζαμιά. Εκεί συνδυάζεται η Ανδαλουσιανή αρχιτεκτονική με τα στενά δρομάκια της Μεσαιωνικής Μεντίνας και τις πολύβουες αγορές. Αξιόλογα σημεία ενδιαφέροντος είναι επίσης η πλατεία Νετζαρίμ και η νεκρόπολη της Μερενίντ.

Από εκεί, περνώντας από τα υπέροχα ορεινά τοπία της οροσειράς του Άτλαντα στο Μπενί Μελλάλ, βλέπουμε το ατμοσφαιρικό Μαρακές, το «Μαργαριτάρι του Νότου»Στη δεύτερη αρχαιότερη από τις αυτοκρατορικές πόλεις θα δούμε το παλάτι Bahia, τους πολύχρωμους κήπους Majorelle και Menara και  φυσικά τη διάσημη πλατεία Jemaa el Fna. Ακόμη και σήμερα αποτελεί μέχρι και σήμερα τόπο συνάντησης για τους αφρικανούς έμπορους, μουσικούς, ακροβάτες και γητευτές φιδιών! Κατά την παραμονή μας εκεί μπορούμε να δειπνήσουμε σε μια παραδοσιακή βεδουίνικη τέντα, δοκιμάζοντας ταζίν και κους κους, μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Συνδυάζοντας τις Μεσαιωνικές πολιτείες των Μαυριτανών με τα παραλιακά θέρετρα όπως το Αγκαντίρ και η Εσσαουίρα, το Μαρόκο έχει τόσα πολλά να δώσει στον επισκέπτη, που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα θελήσει να επιστρέψετε!

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310- 225576 / 2310-225501 Paradies Travel

 

Αν ενδιαφέρεστε για ατομικό ταξίδι πατήστε στο σύνδεσμο ταξίδι Μαρόκο

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης