Ομαδικό ταξίδι Ισπανία
: Ταξιδέψτε στην Ισπανία και γνωρίστε έναν λαό που θα σας συναρπάσει με τη δίψα του για ζωή, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του αλλά και τη σύγχρονη εξέλιξη του και τις φυσικές του ομορφιές με πανέμορφα παραλιακά και ορεινά τοπία!

Ποιος δεν έχει επιθυμήσει έστω και για λίγο να βρεθεί στην πολύχρωμη Βαρκελώνη για να θαυμάσει από κοντά το έργο ζωής του Γκαουντί, τη Σαγράδα Φαμίλια ή τη ατμοσφαιρική Γοτθική Συνοικία (Barri Gotic) ή το πάρκο Γκουέλ. Μια βόλτα στην παραλία της Barceloneta, της παλιάς πόλης της Βαρκελώνης σίγουρα θα σας κάνει να ξεχάσετε τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Στην ιστορική πρωτεύουσα Μαδρίτη, στην καρδιά της Ιβηρικής χερσονήσου, θα θαυμάσουμε το γιγάντιο Εσκοριάλ, το εντυπωσιακό μοναστήρι – ανάκτορο που χτίστηκε από τον Φίλππο τον Β’. Το Μουσείο του Πράδο, το Παλάθιο Ρεάλ και η Πουέρτα ντελ Σολ συγκαταλέγονται στα must see της γοητευτικής αυτής πόλης.

Μπορούμε να εμπλουτίσουμε την ταξιδιωτική μας εμπειρία με προορισμούς όπως η Βαλένθια, το Τολέδο, η Σεβίλλη και η ευρύτερη περιοχή της Ανδαλουσίας με τις αραβικές επιρροές της στην αρχιτεκτονική και την κουζίνα ή η Χώρα των Βάσκων με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

Με ένα ομαδικό ταξίδι στην Ισπανία γνωρίστε τη ζωντανή αυτή χώρα με τη μοναδική ατμόσφαιρα και οι εικόνες της θα αποτυπωθούν για πάντα στη μνήμη σας!

Αν ενδιαφέρεστε για ατομικό ταξίδι, παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο ταξίδια Ισπανία

Αν ενδιαφέρεστε για ατομικό ταξίδι στη Βαρκελώνη, παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο ταξίδια Βαρκελώνη

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310- 225501 / 2310 – 225576 Paradies Travel

 

   __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης