Ομαδικά ταξίδια και εκδρομές στην Αίγυπτο: ταξιδέψτε ως την Αίγυπτο και ανακαλύψτε έναν από τους αρχαιότερους πολιτισμούς του πλανήτη, που επηρέασε όσο λίγοι την ροή της παγκόσμιας ιστορίας. Θαυμάστε τη χώρα που στέγασε ορισμένα από τα πιό γνωστά θαύματα του αρχαίου κόσμου, μερικά εκ των οποίων επιβιώνουν μέχρι και σήμερα!

Δείτε από κοντά τους μεγαλοπρεπείς τάφους των Φαραώ και επισκεφθείτε το αρχαιολογικό μουσείο όπου στεγάζονται οι θησαυροί του Τουτ Ανχ Αμόν. Κάντε μια επίσκεψη στις Πυραμίδες του Χέοπα, του Χεφρίνου και του Μυκερίνου, οι οποίες άξια κατέχουν μια θέση στα επτά θαύματα του κόσμου. Μην παραλείψετε να δείτε από κοντά την αξιοθαύμαστη Σφίγγα, με εκατομμύρια επισκέπτες που έρχονται κάθε χρόνο για να γίνουν μάρτυρες αυτού του μοναδικού μνημείου. Δείτε από κοντά ένα από τα πολυάριθμα εργαστήρια παπύρων και αρωμάτων για να έχετε πάντα μαζί σας το "άρωμα της Ανατολής".

Μετά από μια γνωριμία με την πόλη του Ασσουάν μπορούμε να κάνουμε μια βαρκάδα ή ακόμη και μια κρουαζιέρα στο Νείλο αν το επιτρέπει ο χρόνος, με μερικά από τα καλύτερα ποταμόπλοια του κόσμου. Έπειτα προχωράμε στο Αμπού Σιμπέλ, για να επισκεφτούμε τους - επιβλητικούς αρχιτετονικά - ναούς του Ραμσή του Β' και της Νεφερτάρι. Από το Λούξορ επίσης μπορούμε με ένα πλοιάριο να συναντήσουμε τους λαξευτούς τάφους των Φαραώ στη δυτική όχθη του Νείλου, αλλά και το σύμπλεγμα ναών του Καρνάκ

Επισκεφθείτε την ονειρική Αλεξάνδρεια, περπατήστε στους δρόμους και στο λιμάνι της, αφήστε την να σας μαγέψει με τα χιλιάδες φώτα της το βράδυ, και τότε θα καταλάβετε γιατί την αγάπησε τόσο ο Καβάφης. Εκεί στεγάζεται και η Νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, ένας φόρος τιμής στον ανθρώπινο πολιτισμό, εκεί όπου κάποτε βρισκόταν το μοναδικό αυτό οικοδόμημα της αρχαιότητας.

Στο ξακουστό Κάιρο θα σεργιανίσουμε στις πολύβουες αγορές, θα δοκιμάσουμε την τοπική κουζίνα και θα πιούμε καφέ διαφόρων γεύσεων σε ένα από τα πολλά παραδοσιακά καφενεία της πόλης. Τέλος, μια βόλτα με άμαξα στα στενά του φωτισμένου Καϊρου θα μας κάνει να "κλειδώσουμε" για πάντα τις αναμνήσεις και τις εικόνες που μας πρόσφερε ένα τέτοιο ταξίδι, που για πολλούς αποτελεί εμπειρία ζωής.

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας Paradies Travel 2310-225501 / 2310-225576

    Αν ενδιαφέρεστε για ατομικό ταξίδι στην Αίγυπτο, πατήστε στο σύνδεσμο Αίγυπτος.

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης