Ομαδικά Ταξίδια Ινδία - Θιβέτ - Νεπάλ:
ταξίδι στη χώρα του εξωτικού και του μυστηριώδους, σε μια χώρα πλούσια σε εικόνες, γεύσεις και αρώματα που ελκύει με τη γοητεία της εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο!

Ένα μωσαϊκό από φυσικά τοπία, μια χώρα που συνδυάζει τη ζούγκλα, τις χιονισμένες βουνοκορφές, έρημους, εξωτικές παραλίες με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και έναν από τους αρχαιότερους πολιτισμούς του πλανήτη!

Στην πρωτεύουσα, το Δελχί, μια βόλτα από το μεγαλύτερο τζαμί της Ινδίας το Jama, επίσκεψη στο Παλιό Δελχί και το Κόκκινο Φρούριο που χτίστηκε από τον δημιουργό του Ταζ Μαχάλ, αλλά και στον τόπο αποτέφρωσης του Γκάντι, το Raj Ghat.

Νότια του Δελχί βρίσκεται η Άγκρα, η πόλη που στεγάζει το μοναδικό μνημείο του Taj Mahal, καθώς και άλλα δείγματα εκπληκτικής αρχιτεκτονικής. Από εκεί μπορούμε να επισκεφτούμε τη Τζαιπούρ, την έρημη αμμώδη πόλη που χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Άκμπαρ, αλλιώς αποκαλούμενη και «Ροζ Πόλη» λόγω του χρώματος της που συμβολίζει τη φιλοξενία.

Στα ανατολικά της χώρας βρίσκεται η Καλκούτα, η πρωτεύουσα της Δυτικής Βεγγάλης και σημαντικότερο λιμάνι της Ινδίας. Χτισμένη στις όχθες του παραπόταμου του Γάγγη, Hoogly, και αφιερωμένη στην αιμοδιψή θεά Κάλι η Καλκούτα εμπεριέχει μεγάλες κοινωνικές αντιθέσεις αλλά και μεγάλη πολιτιστική ανάπτυξη.

Στα δαιδαλώδη backwaters της Κεράλα θα περιπλανηθούμε με ένα πλωτό σπίτι σε μια κρουαζιέρα θαυμάζοντας τα παράκτια γραφικά ψαροχώρια. Για να δώσουμε μια νότα χαλάρωσης στη διαδρομή μας, επιβάλλεται μια στάση στη  Γκόα για να απολαύσουμε τις τροπικές της παραλίες και την νυχτερινή ζωή της.

Στα ομαδικά ταξίδια μας στην Ινδία το Κοτσίν, η Ποκάρα, το Βαρανάσι, κ.α. είναι μόνο μερικές από τις διάφορες πόλεις και τις περιοχές που αξίζει να επισκεφτεί κανείς και ποικίλουν ανάλογα με το πρόγραμμα και το ύφος του ταξιδιού. Οι περιοχές που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη είναι τόσες πολλές που σίγουρα δεν μπορεί κανείς να πει ότι είδε την Ινδία με ένα και μόνο ταξίδι!

Συνδυασμός μπορεί επίσης να γίνει με το Νεπάλ, στο Κατμαντού και την περιοχή του Θιβέτ για ένα βαθιά πνευματικό ταξίδι, μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία. Το κατα κύριο λόγο ορεινό Νεπάλ, βρίσκεται στη σκιά του Έβερεστ και αποτελεί ένα μείγμα των δύο πολιτιστικών "γιγάντων" με τους οποίους συνορεύει, την Ινδία και την Κίνα. Ινδουιστικοί και βουδιστικοί ναοί συνυπάρχουν με trekkers που έρχονται για να κατακτήσουν τις κορυφές του.

Το κρατίδιο του Θιβέτ, ή αλλιώς "Στέγη του Κόσμου", προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο που θέλουν να γνωρίσουν τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής των βουδιστών μοναχών. Ένας προορισμός ξεχωριστής ομορφιάς και πνευματικότητας που σίγουρα θα αλλάξει τη ζωή και τον τρόπο σκέψης όσων το επισκευτούν.

Ένα ομαδικό ταξίδι στην Ινδία σίγουρα δεν θα μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο κι αν κάνατε ποτέ, μιας και η εμπειρία είναι τελείως ξεχωριστή. Η Ινδία, με τις χιλιάδες εικόνες της , κρύβει στην αγκαλιά της κάτι για τον κάθε ταξιδιώτη!


Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310-225501 / 2310-225576 Paradies Travel

   Αν ενδιαφέρεστε για ατομικό ταξίδι, πατήστε στο σύνδεσμο Ινδία.

    __________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


Νότια Ινδία - Κεράλα - Κοϊμπατόρ, 15 ημ., Οκτώβριος '20
Νότια Ινδία - Κεράλα - Κοϊμπατόρ, 15 ημ., Οκτώβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ινδία - Χρυσό Τρίγωνο, 8 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Ινδία - Χρυσό Τρίγωνο, 8 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Νεπάλ - Ινδία, 8 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Νεπάλ - Ινδία, 8 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Προγράμματα Ινδικής Χερσονήσου, Ιούλιος - Σεπτέμβριος '20
Προγράμματα Ινδικής Χερσονήσου, Ιούλιος - Σεπτέμβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης