Ομαδικό Ταξίδι Βραζιλία
: Ταξιδέψτε στη χώρα που έκανε διάσημο τον καφέ και το ποδόσφαιρο, μια χώρα που συγκεντρώνει ανθρώπους όλων των χρωμάτων με εκπληκτικές παραλίες, εκεί που η χαλαρή και ιδιαίτερη κουλτούρα των κατοίκων συνεπαίρνει τον επισκέπτη με την πρώτη επαφή! 

Φτάνοντας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, λόγω της πλεονεκτικής φυσικής του θέσης, με καταπράσινους λόφους και κατάλευκες παραλίες , αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά. Στη πόλη των Καριόκας θα συναντήσουμε μεγάλες κοινωνικές αντιθέσεις όπως υπερπολυτελείς ουρανοξύστες να συνυπάρχουν με τις φαβέλες. Στη σκιά του διάσημου αγάλματος του Χριστού, στο Λόφο Κορκοβάντος , με την πανέμορφη θέα της πόλης,  το βλέμμα μας θα συναντήσει το ένδοξο στάδιο Μαρακανά αλλά και το Σαμπαδρόμιο που παίρνει φωτιά κάθε χρόνο στο διάσημο Καρναβάλι του Ρίο! Δεν θα μπορούσε κανείς να αμελήσει τις μοναδικές παραλίες του Ρίο, με εικόνες που ταξίδεψαν το γύρο του κόσμου, όπως η Κoπακαμπάνα, η Ιπανέμα , ή η Φλαμένγκο

Από όλη τη φυσική ομορφιά της Λατινικής Αμερικής , - και είναι πολύ πλούσια! – οι Καταρράκτες Ιγκουασού ( Cataratas do Iguaçu στα πορτογαλικά) είναι αναμφίβολα το πιο εντυπωσιακό θέαμα, χωρίς υπερβολή!  Εκεί που ο ποταμός Ιγκουασού με τα ορμητικά νερά του που πέφτουν από ύψος σχεδόν 80 μέτρων ενώνει τα σύνορα Βραζιλίας – Αργεντινής και Παραγουάης, κοντά στην πόλη Κοριτίμπα, εκεί βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά θαύματα του πλανήτη!

Εντυπωσιασμένοι καθώς είμαστε προχωράμε πιο βόρεια στην πόλη Ρεσίφε, που ονομάστηκε έτσι από το φράγμα των υφάλων (αρεσίφες) που την χαρακτηρίζει. Υπήρξε σημαντικό λιμάνι για το εμπόριο ζαχαροκάλαμου και είναι γεμάτη από μνημεία, έργα Φλαμανδών και Πορτογάλων , και πάνω από 50 γέφυρες. Εδώ θα συναντήσουμε την παραδοσιακή συνοικία Ρεσίφε Αντίκο, κατάλληλη για πολιτιστικές διαδρομές και νυχτερινή διασκέδαση και την αποικιακού ρυθμού Ολίντα , που προστατεύεται από την UNESCO.

Προχωράμε στο Νατάλ, την Πόλη του Ήλιου, ένα μοντέρνο και δημοφιλές θέρετρο για τους Βραζιλιάνους και όχι μόνο. Φυσική ομορφιά, ζαχαρένιες παραλίες αλλά και πολυάριθμα πολιτιστικά μνημεία που άφησαν στον πέρασμα τους οι Πορτογάλοι όταν το 1599 ίδρυσαν την πανέμορφη αυτή πόλη. Στη «Νόσα Σενιόρα ντε Ασουνσάου» όπως την ονόμασαν οι Πορτογάλοι κατακτητές , στη σημερινή Φορταλέζα θα συναντήσουμε απέραντες παραλίες όπως η Praia de Meireles, ή Praia do Mucuripe και η Praia do Futuro, σας περιμένουν να τις απολαύσετε με ένα agua de coco στο χέρι! Εδώ θα βρουμε επίσης και καθεδρικούς ναούς, γοτθικού και αποικιακού ρυθμού κτίρια, πλούσιο πολιτιστικό υπόβαθρο αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή .  

Το ταξίδι μας στη Βραζιλία μπορεί επίσης να συνδυαστεί με διαμονή στο γραφικό Σαλβαδόρ με τις υπαίθριες γιορτές και την γευστική κουζίνα αλλά και με ένα πέρασμα από το εκπληκτικό Μπουένος Άιρες της Αργεντινής για να δώσουμε ακόμα πιο λάτιν χαρακτήρα στο ταξίδι μας! Βραζιλία λοιπόν, ένας τόπος που προσφέρει εντυπωσιακή φυσική ομορφιά, με πολιτιστικά στοιχεία, ζαχαρένιες παραλίες, και φυσικά την μοναδική βραζιλιάνικη νυχτερινή ζωή!

 Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

 Επικοινωνήστε μαζί μας Paradies Travel 2310 - 225501 / 2310 - 225576

Αν ενδιαφέρεστε για ατομικό ταξίδι πατήστε στο σύνδεσμο Βραζιλία

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης