Ντουμπάι ταξίδια και πακέτα διακοπών


Ταξίδι στο Ντουμπάι
, εκεί που οι γρήγοροι ρυθμοί της Δύσης συναντούν την «καρδιά» της Ανατολής!

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Ντουμπάι, αποτελεί έδρα του τουρισμού αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου της Μέσης Ανατολής. Πανύψηλοι ουρανοξύστες, τεράστιες λεωφόροι, υπερπολυτελή ξενοδοχεία, κάτασπρες παραλίες, όλα στο Ντουμπάι μοιάζουν να αποπνέουν την υπερβολή.

Υπάρχει ωστόσο και μια άλλη πλευρά στην έντονα αντιθετική αυτή πόλη. Εκτός από αγορές και διασκέδαση, ένα ταξίδι στο Ντουμπάι προσφέρει και δραστηριότητες που ταιριάζουν περισσότερο με μία εξόρμηση στη Μέση Ανατολή - Αραβία όπως το σαφάρι στην έρημο με 4Χ4, οι βόλτες με καμήλες, τα παραδοσιακά παζάρια και οι ανατολίτικες παραδοσιακές βραδιές  κάτω από τον ουρανό της ερήμου.

Αν θέλει κανείς να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τη σύγχρονη όψη της Μέσης Ανατολής, μπορεί να συνδυάσει το ταξίδι του στο Ντουμπάι με μια επίσκεψη στο ΄Αμπου Ντάμπι, με τις παραλιακές του λεωφόρους με ουρανοξύστες και τα εντυπωσιακά πάρκα και σιντριβάνια του, καθώς και το "διαμάντι" του, το εντυπωσιακό τζαμί του Σείχη Ζαιέντ. Στο κοντινό αυτό εμιράτο θα βρείτε επίσης και το Ferrari World για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους λάτρεις της ταχύτητας, εκεί όπου βρίσκεται η Formula Rossa, το γρηγορότερο rollercoaster του κόσμου!

Το Ντουμπάι ως προορισμός έχει πολλές πτυχές κάτι που το κάνει κατάλληλο τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες. Ιδιαίτερα αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους είναι το ξενοδοχείο Atlantis the Palm με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό. Εκτός από το υποβρύχιο ενυδρείο του, εκεί μπορεί κανείς να κολυμπήσει παρέα με δελφίνια, μια σίγουρα μοναδική εμπειρία!

Ταξιδέψτε στο Ντουμπάι και γνωρίστε κι εσείς το δημοφιλή αυτό προορισμό με όλη την πολυτέλεια και τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να σας προσφέρει!

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310-225576 / 2310-225501 Paradies Travel

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


Ντουμπάι, Αύγουστος - Οκτώβριος '20
Ντουμπάι, Αύγουστος - Οκτώβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης