Νεγκρίλ Ταξίδια

Η Τζαμάικα είναι ένα νησί με πολλά πρόσωπα. Στο Βορρά θα συναντήσουμε το Montego Bay, το Ocho Rios, το Runaway Bay, και στα δυτικά του νησιού βρίσκεται το ειδυλλιακό θέρετρο του Νεγκρίλ.

Γνωρίστε την ιστορία και την ξεχωριστή κουλτούρα του νησιού της Τζαμάικα, μιας πολυεθνικής, ζωντανής και κυρίως υπερήφανης κοινωνίας από κατοίκους όλων σχεδόν των φυλών. Όταν το 1494 ο Χριστόφορος Κολόμβος την κατέλαβε για λογαριασμό των Ισπανών δεν περίμενε ότι θα κατέληγε τελικά στην κυριαρχία των Βρετανών το 1655, και μόλις τη δεκαετία του ’60 θα γινόταν πλήρως ανεξάρτητη.

Από τη δεκαετία του '60 και έπειτα, που ανακαλύφθηκε από τους χίπις, το γραφικό τότε χωριουδάκι του Νεγκρίλ,  εξελιχθηκε σήμερα σε έναν από τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς του νησιού της Τζαμάικα. Πόλος έλξης για το Νεγκρίλ αποτελεί η  μήκους 10 χλμ κατάλευκη αμμουδιά του και τα τυρκουάζ νερά του, η οποία συνοδεύεται από εκπληκτικά ξενοδοχεία και ποιοτικά resorts που προσφέρουν all inclusive πακέτα διακοπών για τους επισκέπτες τους.

Απολαύστε μοναδικά ηλιοβασιλέματα, κολυμπήστε παρέα με δελφίνια, απολαύστε τη νυχτερινή ζωή που πλαισιώνεται από τη ρυθμική reggae και τη γεύση από το ντόπιο ρούμι και ανανεωθείτε μέσα από ένα ταξίδι στο Νεγκρίλ.

Συχνές αναχωρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και ποιoτικά, επιλεγμένα ξενοδοχεία για ανέμελες διακοπές...

Εμπιστευθείτε την πολύχρονη εμπειρία μας στην προώθηση τουριστικών πακέτων στο μαγευτικό Νεγκρίλ
.

Και μη ξεχνάτε πως μπορείτε να κλείσετε τις διάφορες εκδρομές σας στον προορισμό σας με τη φροντίδα των αντιπροσώπων μας.


Ενδεικτικές τιμές και συνδιασμοί για ταξίδια στο Νεγκρίλ
    
  

 Μεξικό ( ή Αγιος Δομίνικος ) + Νεγκρίλ 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία 4 αστέρων, πλήρης διατροφή, 5 + 5 διανυκτερεύσεις από 2350 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Μαιάμι + Νεγκρίλ 
Αεροπορικά, ξενοδοχείο, με πλήρη διατροφή, all inclusive, 3 διανυκτερεύσεις στο Μαιάμι + 6 νύχτες στο Νεγκρίλ απο 1980 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 Κούβα  + Τζαμάικα 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο 4 αστέρων, πλήρη διατροφή, 5 διανυκτερεύσεις στην Κούβα και 5 νύχτες στο Νεγκρίλ από 2340 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ή bungalows, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 
 

 Νέα Υόρκη + Νεγκρίλ 
Αεροπορικά, 5 διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη +  6 διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή ( all inclusive) στο Νεγκρίλ, από 2030 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Νεκγρίλ, αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο 4 αστέρων, πλήρης διατροφή, 7 διανυκτερεύσεις από 1640 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβάνονται οι φόροι. ( το Μοντέγκο Μπέι και το Νεγκρίλ μπορούν και να συνδιαστούν )    

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Εγγυημένες εβδομαδιαίες αναχωρήσεις για το 2020. Κλείστε το ταξίδι σας έως και 7 μήνες νωρίτερα και πάρτε την καλύτερη προσφορά με όφελος έως 30%.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην οργάνωση ταξιδίων στη Τζαμάικα το Paradies Travel  βρίσκεται στη διάθεση σας.

Συχνές αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα για όλο το χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Paradies Travel  2310-225501 και 2310-225576

08.05 - 17.05.16  Μαιάμι + Νεγκρίλ | αεροπορικά, ξενοδοχείο, με πλήρη διατροφή, all inclusive, 3 διανυκτερεύσεις στο Μαιάμι + 6 νύχτες στο Νεγκρίλ απο 1980 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης