Μοντέγκο Μπέι Ταξίδια

Οργανωμένο Ταξίδι στο Μοντέγκο Μπέι, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τζαμάικα και ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά της θέρετρα. Η πανέμορφη τοποθεσία στην οποία βρίσκεται συνδυάζει ένα γραφικό κολπίσκο με τους καταπράσινους λόφους στο φόντο, και την κάνουν να συγκαταλέγεται στα αγαπημένα σημεία της Καραϊβικής.

Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να αφήσει πίσω του τις έννοιες και τα άγχη της καθημερινότητας και να  χαλαρώσει σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Τζαμάικα. Ένα μείγμα αφρικανικής και ευρωπαϊκής κουλτούρας λόγω της αποικιοκρατίας των Ισπανών και των Βρετανών, στο Μοντέγκο Μπέι θα συναντήσετε εξαιρετικά δείγματα αποικιακής αρχιτεκτονικής όπως το Rose Wall Great House και το Greenwood Great House. Οργανωμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, έτοιμα να προσφέρουν στον επισκέπτη όλες τις παροχές, από all inclusive πακέτα και αθλητικές δραστηριότητες έως spa και εκδρομές στις κρυμμένες γωνιές του νησιού, για μια πλήρη ταξιδιωτική εμπειρία.

Φυσικά δε θα πρέπει να λείπει από το ταξίδι σας στη Τζαμάικα μια επίσκεψη στο ειδυλλιακό και συνεχώς εξελισσόμενο Ράναγουει Μπέι (Runaway Bay) αλλά και το κέντρο της κρουαζιέρας στη Τζαμάικα, το Ότσο Ρίος (Ocho Rios), με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες Dunns River Falls.

Ταξιδέψτε στο Βορρά της Τζαμάικα, στο εκπληκτικής ομορφιάς και ζωής Μοντέγκο Μπέι, για τις καραϊβικές του παραλίες, την έντονη νυχτερινή ζωή σε ρέγκε ρυθμούς, τα πολυτελή ξενοδοχεία και τους φιλικούς ντόπιους, για μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα…

Εγγυημένες αναχωρήσεις για το 2020 από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα για 7, 10 ή 14 ημέρες.

Ενδεικτικές τιμές και ιδέες για συνδιασμούς

 Νέα Υόρκη + Montego Bay 
Αεροπορικά, Ξενοδοχείο με All Inclusive, 4 διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη και 6 διανυκτερεύσεις στο Μοντέγκο Μπέι από 2040 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Άγιος Δομίνικος ( ή Μεξικό / Κούβα)  + Μοντέγκο Μπέι (Τζαμάικα)   
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία 4 αστέρων, 5 + 5 διανυκτερεύσεις και all inclusive διατροφή από 2380 Ευρώ, με τους φόρους.

 Μαιάμι + Μοντέγκο Μπέι 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο, με πλήρη διατροφή, (all inclusive), 3 διανυκτερεύσεις Μαιάμι + 5 διανυκτερεύσεις Μοντέγκο Μπέι από 2020 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Μοντέγκο Μπέι | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία 4 αστέρων, πλήρη διατροφή, 7 διανυκτερεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, από 1710 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. ( το Μοντέγκο Μπέι και το Νεγκρίλ μπορούν και να συνδιαστούν ) 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Μπορείτε να κλείστε τα γαμήλια ταξίδια σας έως και 7 μήνες νωρίτερα με όφελος έως και 30%

Επικοινωνήστε μαζί μας !


Εγγυημένες αναχωρήσεις για το 2020 από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρνακα.

Paradies Travel 2310-225576 / 2310-225501 

07.02 - 14.02.16  Μοντέγκο Μπέι | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο 4 αστέρων, 7  διανυκτερεύσεων και πλήρη διατροφή από 1750 Ευρώ, με τους φόρους.


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης