Μάτσου Πίτσου - Περού Ταξίδια

Ομαδικό ταξίδι στο Περού: Ταξιδέψτε στο Περού, τη χώρα των Ίνκας, σε έναν σχεδόν ανέγγιχτο πολιτισμό και φυσικό τοπίο, με μνημεία που αποτελούν μάρτυρες της πλούσιας ιστορίας του στο πέρασμα των αιώνων.

"Η εκδρομή στο Περού είναι για τους

ιχνηλάτες των αρχαίων πολιτισμών των Άνδεων  "

 

Το Περού αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής και το φυσικό του τοπίο είναι γεμάτο από αντιθέσεις. Αρχαίοι Ινδιάνικοι πολιτισμοί όπως οι Τσαβίν, οι Νάζκα και οι Ίνκας που άφησαν ανεξίτηλα το σημάδι τους στην τρίτη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Το αμφιθεατρικό Κούσκο, προστατευόμενο από την UNESCO, ο «Ομφαλός της Γης» όπως θεωρούνταν, θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις της ιστορίας, της φωτογραφίας και του πολιτισμού με τα πέτρινα τείχη, τα οχυρά, τις παραδόσεις και τους μύθους που το τυλίγουν. Στο Τρουχίγιο βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος του Σέρρο Μπλάνκο, εκεί που βρίσκονται οι Πυραμίδες του Ήλιου και της Σελήνης.

Η αποικιακή πρωτεύουσα Λίμα συνδυάζει μνημεία όπως το μοναστήρι του Άγ. Φραγκίσκου ή τον καθεδρικό ναό όπου είναι θαμμένος ο κονκισταδόρ Πισάρο και το Μουσείο του Χρυσού με τα σπάνια και ανεκτίμητης αξίας εκθέματα του, με τις αριστοκρατικές συνοικίες Μιραφλόρες και Σαν Ισίδρο.

"Το Μάτσου Πίτσου είναι από τα λίγα

δείγματα του χαμένου πολιτισμού των Ίνκας"

Το θρυλικό Μάτσου Πίτσου για πολλούς αποτελεί και τον κυριότερο λόγο να επισκεφτεί κανείς το Περού. Ένας τόπος απίστευτης αρχαιολογικής αξίας και ομορφιάς, που παρέμενε μυστήριο μέχρι την ανακάλυψη του στα 1911. Οι πέτρινοι ναοί, τα ανάκτορα, τα υδραγωγεία και οι πύργοι, θεμελιωμένα καθώς είναι στην απόκρημνη πλαγιά, μαρτυρούν τα ίχνη του φωτισμένου πολιτισμού των ΄Ινκας.

Στη λίμνη Τιτικάκα, θα μείνουμε έκθαμβοι από τις εναλλαγές των τοπίων και την απίστευτη φυσική ομορφιά των νησιών της όπως το Amantani και το Taquile

Αν θέλουμε να δώσουμε ακόμα περισσότερα χρώματα και εικόνες στο ταξίδι μας, μπορούμε να συνδυάσουμε το Περού με διάφορες άλλες περιοχές της Λατινικής Αμερικής όπως τη Χιλή, τη Βολιβία, το Εκουαδόρ, κ.α.

Από τη Λίμα μέχρι τον Αμαζόνιο και από το Κούσκο μέχρι τις Περουβιανές Άνδεις, το ταξίδι στο Περού αποτελεί μια αληθινή περιπέτεια για τον ταξιδιώτη που είναι ανοιχτός σε νέους πολιτισμούς, εικόνες και εμπειρίες, στον ταξιδιώτη που ψάχνει κάτι πέρα από τα συνηθισμένα!

 

Ενδεικτικές ημερομηνίες και τιμές για οργ. ατομικά ταξίδια στο Περού 

 Λίμα + Αρεκίπα Κούσκο (Μάτσου Πίτσου)  
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πρωινό, 2 νύχτες στην Λίμα, 3 διανυκτερεύσεις στην Αρεκίπα, και 4 νύχτες στο Κούσκο, από 2410 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

 Λίμα + Κούσκο + Πούνο (Λίμνη Τιτικάκα)
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πρωινό, 3 νύχτες στην Λίμα και 4 νύχτες στο Κούσκο, και 3 νύχτες στο Πούνο, από 2460 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

 Καρταχένα (Κολομβία) ή (Μεξικό) + Λίμα + Μάτσου Πίτσου 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πρωινό,  4 νύχτες στην Καρταχένα, 3 νύχτες στην Λίμα και 4 νύχτες στο Κούσκο, από 2670 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

Ρίο ντε Τζανέιρο + Λίμα + Κούσκο (Μάτσου Πίτσου) 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πρωινό, 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο, 3 νύχτες στην Λίμα και 4 νύχτες στο Κούσκο, από 2860 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

  Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.  

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310- 225501 / 2310 – 225576 Paradies Travel 

  __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης