Μάλτα ταξίδια και πακέτα διακοπών

Μάλτα, το νησί των Ιπποτών, με τα Μεσαιωνικά της κάστρα και τα παλάτια να στέκονται μάρτυρες της πλούσιας και μακραίωνης ιστορίας του!

Στη Βαλέττα, την πρωτεύουσα της Μάλτας και του Τάγματος των Ιπποτών του Αγ. Ιωάννη, θα απολαύσετε την περιήγηση σας με ησυχία αφού απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλιά Πόλη! Η μοναδική αυτή καστρούπολη αποπνέει ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, με τα γραφικά της δρομάκια της αλλά και τους Κήπους Μπαράκα από τους οποίους απολαμβάνει κανείς την πανοραμική θέα των λιμανιών της. Στο εθνικό πάρκο Ta Qali  θα επισκεφτούμε τα εργαστήρια κατασκευής φυσητού γυαλιού, για να θαυμάσουμε τα διάσημα σε όλη την Ευρώπη χειροποίητα κομψοτεχνήματα. Από εκεί κατευθυνόμαστε προς τη Μεντίνα, τη Σιωπηλή Πολιτεία, την παλιά πρωτεύουσα του νησιού που στέκει οχυρωμένη σε απόρθητο κάστρο.

Ένα must see κατά το ταξίδι σας στην Μάλτα είναι σίγουρα μια εκδρομή στο νησάκι του Gozo με ferryboat, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Μάλτας. Μεσογειακές καταγάλανες παραλίες, γραφικά χωριουδάκια και γοτθικές εκκλησίες συνθέτουν το σκηνικού του μικρού αυτού νησιού που μοιάζει να ξεπήδησε από τις σελίδες ενός βιβλίου. Εκεί μπορεί να επισκεφτεί κανείς την πρωτεύουσα του Gozo τη Ραμπάτ, στις σπηλιές της οποίας λέγεται ότι έζησε η νύμφη Καλυψώ. Εναλλακτικά, μπορούμε να επισκέφτούμε και κάποια από τις πόλεις στα νότια του νησιού, την Κοσπίκουα, τη Σέγκλια ή τη Βιτοριόζα.

Στο ταξίδι σας στην Μάλτα θα ζήσετε από κοντά αυτή την παραμυθένια ατμόσφαιρα και θα περπατήστε στα χνάρια των Ιπποτών και των Σταυροφόρων του Μεσαίωνα!

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας  2310-225501/ 2310-225576 Paradies Travel

      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης