Λισσαβώνα ταξίδια και πακέτα διακοπών: Με ένα ταξίδι στη Λισσαβώνα, την πορτογαλική πρωτεύουσα που δεσπόζει στην άκρη της Ευρώπης, θα γνωρίσετε τη μοναδική της ομορφιά, την πλούσια κουλτούρα της και να μάθετε τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πόλεις.

Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάγου, και σε μικρή απόσταση από τον Ατλαντικό, η Λισσαβώνα γνωρίζει μια τουριστική άνθηση τα τελευταία χρόνια κι αυτό γιατί έχει πολλά να προσφέρει στον ταξιδιώτη που αναζητά κάτι πέρα από τα συνηθισμένα.

Στο Parque de Nacoes ή αλλιώς το Πάρκο των Εθνών, βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου που χτίστηκε για την Expo 98 αλλά και ένα εντυπωσιακό δείγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Κατά το ταξίδι σας στην Λισσαβώνα μπορείτε να επισκεφθείτε την εκκλησία Capela de Sao Joao Baptista όπου θα θαυμάσετε την περίτεχνη διακόσμηση σε μπαρόκ στυλ και στο Castelo de Sao Jorge θα απολαύσετε τη πανοραμική θέα της φωταγωγημένης Λισσαβώνας.

Στη περιοχή Belem θα περιπλανηθείτε ανάμεσα στα διάφορα μνημεία όπως ο Πύργος της Μπελέμ, το μοναστήρι των Ιερωνυμιτών και το Μνημείο των Ανακαλύψεων  (Padrao dos Descombrimentos), αφιερωμένο στους Πορτογάλους εξερευνητές.

Στα στενά του Bairro Alto, που σφύζουν από ζωή, θα δοκιμάσετε μια από τις πολλές συνταγές του εθνικού πιάτου της Πορτογαλίας, του μπακαλιάρου, και θα διασκεδάσετε σε ένα από τα πολλά μπαράκια, κλαμπ και καφέ της περιοχής.Ψηλά στο ιστορικό κέντρo στην περιοχή Alfama, θα συναντήσετε πολλά εστιατόρια με παραδοσιακή πορτογαλική μουσική, τα γνωστά fados.

Κάνετε την κράτηση σας εγκαίρως και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές μας.


Aναχωρήσεις  από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας. 2310 225576 / 2310 225501 Paradies Travel

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________
 


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης