Λανγκάουι Ταξίδια: Ένα παραδεισένιο νησί, στα δυτικά της Μαλαισίας, αποτελεί το κρυμμένο μυστικό όσων αναζητούν τη χαλάρωση, τις έρημες αμμουδιές με τα γαλαζοπράσινα νερά, την οργιώδη βλάστηση και τις πολυτελείς ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Το νησί του Λανγκάουι βρίσκεται στο αρχιπέλαγος του Andaman, στα βορειοδυτικά της Μαλαισίας. Ένα τροπικό ησυχαστήριο τοποθετημένο αριστοτεχνικά μέσα σε απόκρημνα βουνά που σφύζουν από ζωή και βλάστηση, απέραντες φυτείες τσαγιού και σπάνια μαγγρόβια δάση. 

Το «στολίδι της Kedah» όπως δικαίως αποκαλείται, συγκεντρώνει επισκέπτες από όλο τον κόσμο από εκείνους που ψάχνουν χρυσαφένιες ακτές και  δραστηριότητες στη θάλασσα, όπως μια βόλτα με παραδοσιακή μαλαισιανή βάρκα, scuba diving αλλά και island hopping στα 99 μικρά νησάκια που περιβάλλουν το Λανγκάουι. Στη στεριά πάλι, η οργιώδης βλάστηση προσφέρεται για δραστηριότητες όπως trekking στη ζούγκλα, βόλτα στα παραδοσιακά χωριά της περιοχής και επίσκεψη στους  εντυπωσιακούς καταρράκτες Telaga Tujuh  ή αλλιώς «Επτά πηγές».

Το Λανγκάουι επίσης μπορεί να συνδυαστεί με μια σύντομη απόδραση στην πολυπρόσωπη Σινγκαπούρη, μια πανέμορφη σύγχρονη ασιατική πόλη που έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη συνδυάζοντας παραδοσιακές γειτονιές και μεθυστικούς βοτανικούς κήπους με σπάνια είδη φυτών, με εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και κτίρια αποικιακού στυλ.

Κάποτε αποτελούσε το καταφύγιο των πειρατών της περιοχής, τώρα όμως το Λανγκάουι σας περιμένει για να αποτελέσει το δικό σας προσωπικό καταφύγιο από το άγχος της καθημερινότητας!

 

Το Paradies Travel διαθέτει εμπειρία 25 χρόνων στην διοργάνωση ταξιδίων στο γαλήνιο Λανγκάουι συνεργάζεται με πάνω από 90 ξενοδοχεία για την καλύτερη διαμονή σας...

 Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας. 2310-225501 / 2310-225576

 Για ομαδικά ταξίδια παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο ομαδικό ταξίδι Μαλαισία.Μαλαισία - Βόρνεο - Λανγκάουι, 8 ημ., Δεκ.- Ιούνιος '19-'20
Μαλαισία - Βόρνεο - Λανγκάουι, 8 ημ., Δεκ.- Ιούνιος '19-'20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης