Λανγκάουι Ταξίδια: Ένα παραδεισένιο νησί, στα δυτικά της Μαλαισίας, αποτελεί το κρυμμένο μυστικό όσων αναζητούν τη χαλάρωση, τις έρημες αμμουδιές με τα γαλαζοπράσινα νερά, την οργιώδη βλάστηση και τις πολυτελείς ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Το νησί του Λανγκάουι βρίσκεται στο αρχιπέλαγος του Andaman, στα βορειοδυτικά της Μαλαισίας. Ένα τροπικό ησυχαστήριο τοποθετημένο αριστοτεχνικά μέσα σε απόκρημνα βουνά που σφύζουν από ζωή και βλάστηση, απέραντες φυτείες τσαγιού και σπάνια μαγκρόβια δάση. 

Το «στολίδι της Kedah» όπως δικαίως αποκαλείται, συγκεντρώνει επισκέπτες από όλο τον κόσμο από εκείνους που ψάχνουν χρυσαφένιες ακτές και  δραστηριότητες στη θάλασσα, όπως μια βόλτα με παραδοσιακή μαλαισιανή βάρκα, scuba diving αλλά και island hopping στα 99 μικρά νησάκια που περιβάλλουν το Λανγκάουι. Στη στεριά πάλι, η οργιώδης βλάστηση προσφέρεται για δραστηριότητες όπως trekking στη ζούγκλα, βόλτα στα παραδοσιακά χωριά της περιοχής και επίσκεψη στους  εντυπωσιακούς καταρράκτες Telaga Tujuh  ή αλλιώς «Επτά πηγές».

Το Λανγκάουι επίσης μπορεί να συνδυαστεί με μια σύντομη απόδραση στην πολυπρόσωπη Σινγκαπούρη, μια πανέμορφη σύγχρονη ασιατική πόλη που έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη συνδυάζοντας παραδοσιακές γειτονιές και μεθυστικούς βοτανικούς κήπους με σπάνια είδη φυτών, με εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και κτίρια αποικιακού στυλ.

Κάποτε αποτελούσε το καταφύγιο των πειρατών της περιοχής, τώρα όμως το Λανγκάουι σας περιμένει για να αποτελέσει το δικό σας προσωπικό καταφύγιο από το άγχος της καθημερινότητας!

 Ενδεικτικές τιμές/ ημερομηνίες για οργ. ατομικά ταξίδια στο Λανγκάουι

 Λανγκάουι 5Ν + Πούκετ 5Ν
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 5 διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ και 5 διανυκτερεύσεις στο Λανγκάουι από 1430 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 Λανγκάουι 4Ν + Μπαλί 5Ν
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 4 διανυκτερεύσεις στο Λανγκάουι και 5 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί από 1570 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 Σιγκαπούρη 2Ν + Λανγκάουι 6Ν | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 2 νύχτες στην Σινγκαπούρη και 6 διανυκτερεύσεις στο Λανγκάουι από 1330 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 Κουάλα Λουμπούρ 2Ν + Λανγκάουι 6Ν | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 2 νύχτες στην Κουάλα Λουμπύρ και 6 διανυκτερεύσεις στο Λανγκάουι από 1280 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Το Paradies Travel διαθέτει εμπειρία 25 χρόνων στην διοργάνωση ταξιδίων στο γαλήνιο Λανγκάουι συνεργάζεται με πάνω από 90 ξενοδοχεία για την καλύτερη διαμονή σας...

 Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας. 2310-225501 / 2310-225576

 Για ομαδικά ταξίδια παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο ομαδικό ταξίδι Μαλαισία. 

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης