Βουδαπέστη, ταξίδια και πακέτα διακοπών

Το διαμάντι του Δούναβη, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τη Βουδαπέστη, με τις εναλλαγές στην αρχιτεκτονική της αλλά και την ιστορία της προσφέρει στον επισκπέπτη μια πληθώρα από διαφορετικούς κόσμους. Υπέροχα τοπία, τις πανέμορφες γέφυρες , μπαρόκ και νεοκλασσικά κτίρια, όλα αυτά συνθέτουν το σκηνικό μιας από τις ομορφότερες πόλεις της Κεντρικής Ευρώπης.

Ξεκινώντας από την Βούδα, η οποία προσελκύει τους επισκέπτες για τα πολλά μνημεία της, θα συναντήσουμε τη νεογοτθική εκκλησία του "Matyas του Δίκαιου", τον πύργο των Ψαράδων και την Εθνική Πινακοθήκη. Κατά το ταξίδι σας στην Βουδαπέστη θα περιπλανηθούμε στον περίφημο λαβύρινθο της Βούδας σε ένα σύμπλεγμα από υπόγειες σπηλιές μήκους 10χλμ.

Από το λόφο Γκέλερτ μπορεί να θαυμάσει κανείς την υπέροχη θέα των δύο πόλεων, και ειδικότερα το βράδυ όταν είναι φωτισμένες. Το ξενοδοχείο που βρίσκεται εκεί μάλιστα, αποτελεί σύμβολο της ουγγρικής Μπελ Επόκ.

Περνώντας μια από τις έξι γέφυρες που ενώνουν τις δύο πόλεις, περνάμε στην Πέστη, εκεί που βρίσκεται η Εβραική Συνοικία, η πλατεία Vorosmarty που πήρε το όνομα της από το Μαγυάρο ποιητή, και φυσικά το περίφημο καφέ - ζαχαροπλαστείο Gerbeaud, που προσελκύει εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη μια ρομαντική βόλτα στο καταπράσινο νησάκι της Μαργαρίτας θα αναζωογονήσει και τον πιο κουρασμένο επισκέπτη! Το Μουσείο Μουσικής Ιστορίας και η Εθνική Πινακοθήκη αξίζουν την επίσκεψη σας. Οι πιο καλλιτεχνικές φύσεις θα λατρέψουν το Μουσείο Καλών Τεχνών, με την εντυπωσιακή συλλογή έργων που ξεκινάει από την αρχαία Αίγυπτο και φτάνει μέχρι τους γίγαντες της ζωγραφικής (με ονόματα όπως Μονέ, Τουλούζ Λοτρέκ, Ραφαέλ και Πικάσο).

Άλλα σημεία ενδιαφέροντος είναι η Βασιλική του Αγ.Στεφάνου και η Κρατική Όπερα. Ο Ζωολογικός κήπος ίσως εντυπωσιάσει περισσότερο τους μεγάλους επισκέπτες του με την art nouveau αρχιτεκτονική του, αλλά σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητους και τους μικρούς.

Κάνετε την κράτηση σας εγκαίρως και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές μας.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Paradies Travel  2310-225576 / 2310-225501

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________ 
 

Βουδαπέστη 5ημ., Οκτώβριος '20
Βουδαπέστη 5ημ., Οκτώβριος '20
Αναχωρήσεις από ΑθήναΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης