Βραζιλία Ταξίδια

Η πιο μεγάλη σε έκταση και ταυτόχρονα πιο γνωστή χώρα της Νότιας Αμερικής είναι αναμφισβήτητα η Βραζιλία.


Χώρα με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το παγκοσμίου φήμης καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο που κάθε χρόνο το Φεβρουάριο ελκύει εκατοντάδες χιλιάδες τουριστών που έρχονται να συνδυάσουν τις διακοπές τους στην Βραζιλία με αυτό το φαντασμαγορικό σκηνικό.

Από τις κοσμοπολίτικες  πόλεις όπως το Σάο Πάολο, το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Ρεσίφε, τη Φορταλέζα ή το Πόρτο Αλέγκρε εώς τις κάτασπρες παραλίες της Σαλβαντόρ ντε Μπαχία, τις κοσμικές παραλίες της Κοπακαμπάνα και Ιπανέμα, τις απέραντες παραλίες τις Φορταλέζα ή τo δημοφιλές στους επισκέπτες της Βραζιλίας τουριστικό θέρετρο Μπούζιος, όλα στην Βραζιλία κινούνται στον μουσικό ρυθμό της Σάμπα και την γλυκιά γεύση της Καιπιρίνια. Ρυθμοί που χαρακτηρίζουν κυρίως την πασίγνωστη νυχτερινή διασκέδαση της χώρας του Ζαχαροκάλαμου. 

Πέρα από τις πόλεις και παραλίες τις Βραζιλίας υπάρχει και ένας απαράμιλλος φυσικός πλούτος, μεγάλο κομμάτι του οποίου μπορεί να βρεί κανείς στον ακόμα σε αρκετά σημεία ανεξερεύνητο Αμαζόνιο όπου δεσπόζει επιβλητικά η πόλη του Μαναούς, η μοναδική πόλη του Αμαζονίου, στην οποία συναντιούνται ο Ριο Νέγκρο και ο Σολιμόες και σχηματίζουν τον Αμαζόνιο ποταμό. Επίσης εκεί θα βρεί κανείς και τα προστατευόμενα φυσικά πάρκα του Ζαού και του Αναβιλιάνας.

Μιλωντας για φυσικό πλούτο δεν μπορεί να παραλείψει σίγουρα κανείς τους παγκοσμίου φήμης καταράκτες του Ιγκουασού (Iguacu Falls), οι οποίοι έχουν ανακηρυχθει άπο την UNESCO παγκόσμια κληρονομιά, όπως και τα εθνικά πάρκα Τσαπάντα ντος Βεαντέιρος και Ιτατιαία.

Και βλέποντας και ζώντας κάποια απο αυτά τα πολλά που έχει να προσφέρει η Βραζιλία θα μας είναι και εύκολα να πούμε φεύγοντας, στα ομολογουμένως δύσκολα για μας πορτογαλικά,
                                                  
                                                 Obrigado Brasil
(ευχαριστώ Βραζιλία)

Το Paradies Travel με εμπειρία που μετράει πάνω από 25 χρόνια στην διοργάνωση ταξιδίων στην εκθαμβωτική Βραζιλία είναι έτοιμο να σας ετοιμάσει το δικό σας προσωπικό ταξίδι στην πριγκίπισσα της Νοτίου Αμερικής.

Ενδεικτικές ημερομηνίες και τιμές του γραφείου μας για 7, 14, ημέρες απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Pin 09.11 - 17.11.18  Καρταχένα ( Κολομβία ) + Ρίο ντε Τζανέιρο | αεροπορικά, μεταφορές, 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο και 4 νύχτες στην Καρταχένα ( Cartagena ) της Κολομβίας με πρωϊνό, σε ξενοδοχεία 4 αστέρων, συμπεριλαμβανομένων των φόρων απο 1980 Ευρώ.

Pin 06.12 - 13.12.18 Φορταλέζα | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο με πρωινό, 7 διανυκτερεύσεις, από 1650 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Pin 07.01 - 17.01.19  Ρίο ντε Τζανέιρο | αεροπορικά, μεταφορές, 4 αστέρων ξενοδοχείο με πρωινό10 διανυκτερεύσεις, απο 1710 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Pin 02.02 - 15.02.19  Ρίο ντε Τζανείρο + Καταράκτες Ιγκουαζού + Μπουένος Αίρες (με ατομικές ξεναγήσεις) | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο με πρωινό και ξεναγήσειςΡίο ντε Τζανείρο 4 διανυκτερεύσεις + Ιγκουαζού 3 διανυκτερεύσεις + Μπουένος Άιρες 3 διανυκτερεύσεις, συνολικά 10 διανυκτερεύσεις, απο 2250 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων (αναλυτικό πρόγραμα).

Pin 16.03 - 25.03.19  Ρίο ντε Τζανέιρο + Σαλβαντόρ ντε Μπαχία | αεροπορικά, μεταφορές, 4 αστέρων ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, 5 διανυκτερεύσεις στο Ρίο ντε Τζανείρο + 4 νύχτες στο Σαλβαντόρ, από 1920 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.  

Αν ενδιαφέρεστε για ομαδικα ταξίδια, πατήστε στο σύνδεσμο ομαδικά ταξίδια Βραζιλία

Μήπως θα θέλατε και έναν συνδυασμό με μία κρουαζιέρα, ανακαλύπτοντας και τις υπόλοιπες ομορφιές της Λατινικής Αμερικής ...

Κλείστε εώς και 8 μήνες νωρίτερα το ταξίδι σας πληρώνοντας έως και 30% λιγότερα. Δώστε μας τις ημερομηνίες σας για το 2018.

Αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας!!   2310-225501 / 2310-225576 Paradies Travel


Βραζιλία- Αργεντινή, 12,15 ημ., Ιούνιος - Νοεμβ. '18
Βραζιλία- Αργεντινή, 12,15 ημ., Ιούνιος - Νοεμβ. '18
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Βραζιλία - Καρναβάλι, 12 ημ. Μάρτιος '19
Βραζιλία - Καρναβάλι, 12 ημ. Μάρτιος '19
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη  • Paradies Travel Services
  • Εγνατίας 100, 1ος ορ.
  • Τηλ.: 2310 225576, 2310 225501
  • Fax.: 2310 225563, 2310 319827
  • Email: info@paradiestravel.gr

  • Βρείτε μας στο χάρτη
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης