Ταξιδέψτε στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο με μια οδική εκδρομή, μια προσιτή λύση που δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού διάφορων προορισμών και μας πλουτίζει με εικόνες και εμπειρίες...
Ταξίδια 28ης Οκτωβρίου
Ταξίδια στην Καραϊβική
Ταξίδια στην Ασία
Εξωτικά ταξίδια
Ταξίδια στον Ινδικό Ωκεανό
Γαμήλια ταξίδια
Κρουαζιέρες
Ταξίδια Ευρώπη - Μεσόγειος -Βόρειος Αφρική
Ταξίδια στην Κεντρική και Νότιο Αμερική
Ταξίδια στις ΗΠΑ και τον Καναδά
Ατομικά και Ομαδικά ταξίδια σε πόλεις της Ευρώπης
Ταξίδια στην Ισπανία
Ταξίδια στην Ελλάδα
Ταξίδια στην Αφρική
Προσφορές ταξιδίων -Last minute
Ταξίδια Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία - Νησιά Φίτζι
Εποχιακές προσφορές
Θεματικά ταξίδια / Θεματικά πάρκα
Εταιρία

Οδικές Εκδρομές


Οδικές εκδρομές εξωτερικού / Οδικά ταξίδια


Κάντε μια οδική εκδρομή και γνωρίστε την Ευρώπη και τη Μεσόγειο! Μια πιο προσιτή επιλογή που συνδυάζει διάφορες χώρες και πόλεις με διαδρομές γεμάτες φυσική ομορφιά και διαφορετικές παραστάσεις.

Για να αισθανθείτε τον παλμό του κάθε προορισμού, να απολαύσετε τα τοπία και τις εικόνες που έχει να προσφέρει και να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο το ταξίδι και τις εμπειρίες του, επιλέξτε μια οδική εκδρομή, με προορισμούς για όλο το χρόνο.

Ανάλογα με τις εποχές υπάρχουν και διάφορες επιλογές για να ικανοποιήσουν τις διαθέσεις του ταξιδιώτη.
Γνωρίστε τις πόλεις της Κεντρικής Ευρώπης, με τα εντυπωσιακά μουσεία και τα μεγάλα πάρκα όπως η Βουδαπέστη με τα γραφικά Παραδουνάβια Χωριά, η ρομαντική Πράγα και ατμοσφαιρική Βιέννη.

Επισκεφτείτε τα χωριά της Τοσκάνης, τη Νάπολη, τη Φλωρεντία και φυσικά τη Ρώμη, με ένα οδικό ταξίδι στην Ιταλία και γνωρίστε τα υπέροχα αναγεννησιακά μνημεία αλλά και την περίφημη ιταλική κουζίνα! Γεμίστε το ταξίδι σας με εικόνες της ιταλικής φύσης με μια οδική εκδρομή στη Σικελία και γνωρίστε τα γραφικά ελληνόφωνα χωριά της.

Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, οι φυσικές ομορφιές των χωρών της Αδριατικής σας περιμένουν να τα γνωρίσετε. Οι πανέμορφες Δαλματικές Ακτές με τα καταγάλανα νερά τους, τα εντυπωσιακά σπήλαια Ποστόινα στη Σλοβενία, το «στολίδι της Αδριατικής» το μεσαιωνικό Ντουμπρόβνικ που αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO στην Κροατία αλλά και την χερσόνησο της Ίστρια.

Μια δημοφιλής επιλογή για τα οδικά ταξίδια και το 2014/15 είναι και οι ακτές της Νότιας Ευρώπης με την κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή, τη Νίκαια αλλά και την Ιταλική Ριβιέρα με τα γραφικά χωριά της Ακτής Αμάλφι, που μαγεύουν τους επισκέπτες με την ιδιαιτερότητα της αρχιτεκτονικής τους αλλά και του εντυπωσιακού φυσικού τοπίου.

Από την ανατολική πλευρά της Μεσογείου, μπορεί κανείς να επισκεφτεί την πληθωρική Κωνσταντινούπολη, το σταυροδρόμι των πολιτισμών και τα παράλια της Μικράς Ασίας. Η ιστορική Σμύρνη, η Έφεσος με τα πολλά αρχαιολογικά μνημεία της και η αρχαία πόλη της Περγάμου είναι αξιοθέατα που συγκεντρώνουν ενδιαφέρον για τους επισκέπτες.

Ταξιδέψτε στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο με μια οδική εκδρομή, μια προσιτή λύση που δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού διάφορων προορισμών και μας πλουτίζει με εικόνες και εμπειρίες.

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 – 225501 / 2310-225576 Paradies Travel


Οδικά Ταξίδια Ευρώπη Τιμοκατάλογος Σεπτ.-Νοέμβριος 2014Οδικά Ταξίδια Ευρώπη Τιμοκατάλογος Σεπτ.-Νοέμβριος 2014
Αναχωρήσεις από Αθήνα
Αεροπορικές&Οδικές Εκδρομές Ευρώπη Τιμοκατάλογος Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου 2014 (1)Αεροπορικές&Οδικές Εκδρομές Ευρώπη Τιμοκατάλογος Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου 2014 (1)
Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη
Τιμοκατάλογος Ευρώπης Αεροπορικές&Οδικές Εκδρομές Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2014 (2)Τιμοκατάλογος Ευρώπης Αεροπορικές&Οδικές Εκδρομές Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2014 (2)
Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη
Κωνσταντινούπολη Οδικά Tαξίδια Τιμοκατάλογος Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2014 Κωνσταντινούπολη Οδικά Tαξίδια Τιμοκατάλογος Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2014
Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία
ΕπικοινωνίαΑρχική
Site map
Επικοινωνία
Λίστα ενημέρωσης

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις τελευταίες προσφορές


active³ 4.8 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης